Kondicionierius

Pradėjo Rage, Gegužė 11, 2009, 19:56:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

pumis

Citata iš: Myjack Įrašytas Liepa 26, 2014, 18:08:11 PM
Prisijungsiu prie "kondicionieriu" debatu...
Pries nepilnus 3 men. pakeistas Avensis kompresorius, filtras ir uzpildytas. Visa si laiak salde kaip "saldiklis", bet pries 2 dienas prasidejo keistenybes: ant laisvu apsuku (uzvedus, prie sviesoforo ir pan.) saldo labai smarkia ir puikiai, bet pradejus vaziuot - nebepucia salto oro, tik vos vos vesu (toki pat pucia kai buna isjungtas AC). Prie laisvu apsuku vel pucia itin vesu (ant LOW pozicijos). Po savaitgalio skambinsiu meistrams, bet kas gal jau susidurete ir galite pasidalint patirtim?'
Dekui
pas mane bisky kitaip buvo vaziuojant salde o sustojus ne, priezastis kompresorius nors ir pas mane jis buvo keistas antradieny varau vel keist

Myjack

Citata iš: pumis Įrašytas Liepa 27, 2014, 11:17:54 AM
pas mane bisky kitaip buvo vaziuojant salde o sustojus ne, priezastis kompresorius nors ir pas mane jis buvo keistas antradieny varau vel keist
Hm.., ryt skambinu klausti. Matau jog is Kauno, tai kur tvarkai AC?

pumis

susitariau siaures pr. garazuose nes daugiau kur tvarko zmoniskai nzn o pildau aukstuosiuose sanciuose sake man atsistos sutvarkymas su mano siurbliu 350lt i sita kaina iena ir freonas

daivux

Labas. Nors tema jau senokai neaktyvi, bet nenorėdama teršti forumo paklausiu čia. Mano  automobilio kondicionavimas taip sutriko. Kondicionierius nebeveikia. Buvau nuvežusi į automobilių taisyklą, tai sakė, kad man neapsimoka taisyti, nes labai brangiai kainuos.. Ką šiuo atveju turėčiau daryti? Patarkite prašau.

Zaroliz

Tai turbut yra dvi galimybes:
1. Susitaikyti.
2. Brangiai remontuoti.

Išsiųsta naudojantis LG-P760 Tapatalk 4 Lt

Sonixas

Citata iš: daivux Įrašytas Gegužė 09, 2016, 11:23:22 AM
Labas. Nors tema jau senokai neaktyvi, bet nenorėdama teršti forumo paklausiu čia. Mano  automobilio kondicionavimas taip sutriko. Kondicionierius nebeveikia. Buvau nuvežusi į automobilių taisyklą, tai sakė, kad man neapsimoka taisyti, nes labai brangiai kainuos.. Ką šiuo atveju turėčiau daryti? Patarkite prašau.

brangiai cia kiek? pasake kame tiksliai beda?ar vel nuo speliojimu prades is pradziu keiciam sita poto ziurim?
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

augisz

Cia buvo iterpta reklama autodaliu parduotuves. Niekas ten niekam nesugedo.  (!?)