Reikia pagalbos Del Prius pirkimo

Pradėjo Jonasa, Kovas 17, 2016, 14:26:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Algirdukas

Citata iš: Rulik Įrašytas Liepa 29, 2016, 12:14:10 PM
Is kokios salies ziuret masina ,kad sumazint rizikas nusipirkt taxi ...?!
Lietuvos :)

Bemsas

Citata iš: Algirddukas Įrašytas Liepa 29, 2016, 12:15:31 PM
Lietuvos :)

Lietuvoj irgi pilna PRIUS Taxi. Vokietijos lengviausia atskirti - ten spalva gelsva visu Taxi. Italijoje pagrinde balti Taxi. Visoje EU Prius naudoja kaip Taxi.

Algirdukas

bet jei pirktas LT - tai istorija atstovybej pasitikrinbuns bus aiski :) nesakau, kad kitus nepatikrinsi.. bet man imponuoja lt pirktos naujos masinos parduodamos po lizingo :)

Rulik

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 29, 2016, 12:22:37 PM
Lietuvoj irgi pilna PRIUS Taxi. Vokietijos lengviausia atskirti - ten spalva gelsva visu Taxi. Italijoje pagrinde balti Taxi. Visoje EU Prius naudoja kaip Taxi.

Geras atsakymas :) Paieskos ratas siaureja.

Gmc

Svedijoj su juodu veziojo :D
Bet jei svediski numeriai bus, tai sita galima nemokamai pasitikrinti :)

bioparo

Rulik

MindaugasB

Citata iš: Rulik Įrašytas Rugpjūtis 01, 2016, 12:39:48 PM
O kaip atskiri yra ar nera ?

O cia esminis pasirinkimas perkant? Jeigu nebus, tai ir nepirksi? :)
Toyotos zemelapiai labai seni ir retai atnaujinami, todel specialiai ieskoti su navi neverta. Geriau gera navigatoriu nusipirkti.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Rulik

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugpjūtis 01, 2016, 14:22:07 PM
O cia esminis pasirinkimas perkant? Jeigu nebus, tai ir nepirksi? :)
Toyotos zemelapiai labai seni ir retai atnaujinami, todel specialiai ieskoti su navi neverta. Geriau gera navigatoriu nusipirkti.

Sau perku,seip man nereikia GPS/navigaciojos ;) ismanusis yra :) ei gps yra gerai,ei nera irgi gerai :)

ketvirtasis

Citata iš: bioparo Įrašytas Rugpjūtis 01, 2016, 12:23:40 PM
Gps tai tikrai ner:) nors raso
Rašo, kad LT gyvenimas gerėja (n) ir gerėja (n) Daug ką rašo, paskum paklausi kodėl visko prirašinėta "sąžiningas" žmogas atsako:
- ai tai čia ne aš rašiau, mano vaikas (anūkas) ar šiaip draugas paprašė parduoti.

Rulik

Citata iš: sinkleris Įrašytas Rugpjūtis 01, 2016, 19:18:56 PM
Kodėl ieškai būtent priuso?

patinka tyla :)

PGiedrius