Reikia pagalbos Del Prius pirkimo

Pradėjo Jonasa, Kovas 17, 2016, 14:26:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

augisz

Skelbime parasyta - bixenon. Ar man vienam atrodo, kad kinietiski ledai sumesti, ar ten tikrai bixenon?  :-]

ginciavas

bladas

Po..ui tie žibintai. Juk yra googlas visagalis, gali Carfax-e nusipirkti istoriją, yra informacijos ir for free. Rida prieš avariją 2016 m. buvo 211680 mylių - apie 338 000 km, dar kažkiek nuvažiavo Lietuvoje...
https://easyexport.us/lt/vehicle-finder/lot-47890937/2006-toyota-prius-salvage-title-nh-candia
Ar čia tikrai šitos mašinos VIN-as? Nes Autopliuse ji su LTnumeriais, o pagal VIN - su tranzitiniais

slashas

Citata iš: augisz Įrašytas Gegužė 22, 2018, 23:03:42 PM
Skelbime parasyta - bixenon. Ar man vienam atrodo, kad kinietiski ledai sumesti, ar ten tikrai bixenon?  :-]
Kanadoje priusai buvo su ksenonais iš gamyklos ;)

Bemsas

Citata iš: PN Įrašytas Gegužė 22, 2018, 22:57:26 PM
https://autoplius.lt/skelbimai/toyota-prius-1-5-l-hecbekas-2006-benzinas-elektra-7150687.html  Ka manot apie sita? Vin nr. JTDKB20U363134171. Kokia galetu buti jo tikra rida? Lietuvos TA centre rodo , kad buvo problemu su registracija kazkas..

Masina 2005-12, o ne 2006-12m. Rida jos tikrai didele. Paskutinis aptarnavimas pas atstova buvo 2008-08-12, keite tepalus prie 93.801myliu (~150.000km) ridos.

Bemsas

Citata iš: bladas Įrašytas Gegužė 22, 2018, 23:23:36 PM
Po..ui tie žibintai. Juk yra googlas visagalis, gali Carfax-e nusipirkti istoriją, yra informacijos ir for free. Rida prieš avariją 2016 m. buvo 211680 mylių - apie 338 000 km, dar kažkiek nuvažiavo Lietuvoje...
https://easyexport.us/lt/vehicle-finder/lot-47890937/2006-toyota-prius-salvage-title-nh-candia
Ar čia tikrai šitos mašinos VIN-as? Nes Autopliuse ji su LTnumeriais, o pagal VIN - su tranzitiniais

Gal buvo pirktas numeris, kuri perkabino ant kitos masinos. Tavo nuorodoje ne sita masina. Paziurek VIN aukciono aprasyme.

LM

Man kas uzkliuvo, kad viena ranka rasyta skaiciukai panasus, taip kad serviso istorija kazkiek itartina.
Reiktu nuvaryt i Toyota atstovybe arba paskambinti.

balticam

Serviso istorija verta nulio! eBay nusiperki tokia kygute uz £10 ir surasai ka tik nori. Ir tik naivuolis(arba visiskas neismanelis) gali tiketi kad 13 metu masina pravaziavus 145k. Juokas ima. Padaugini is 5 ir gausi tikra rida.

vy10is

Pritariu balticam.
Juolab Priusų žmonės neperka tam, kad jie stovėtų.
Jeigu perka Prius, tai jis turi važiuoti ir daug.
Aš irgi manau, jog rida netikra, nors salonas atrodo ir tvarkingas.

LM

Galima rasti ir su tokia rida. Draugo seima turi kelis auto, zmona miestelyje i  darba karte nuo karto vaziuoja sake gal 100000 myliu nuriedejus tas priusas 2008m amerikonas. Buvo pirktas  dauztas
dabar antras eavininkas LT.
Bet kam spelioti reiktu pasitikrinti kiek imanoma.

Venza

Citata iš: vy10is Įrašytas Gegužė 21, 2019, 10:58:14 AM
Pritariu balticam.
Juolab Priusų žmonės neperka tam, kad jie stovėtų.
Jeigu perka Prius, tai jis turi važiuoti ir daug.
Aš irgi manau, jog rida netikra, nors salonas atrodo ir tvarkingas.
Kazkodel visi labai nepatiklus zmones esat.Nesuprantu kodel isskiriat,kad jeigu Prius,tai reikia vaziuot daug?Suprantu,jeigu tai taxi,bet jeigu asmenine masina,tai tikrai nebutinai privaloma vaziuot daug.Kadangi spalva raudona,tai tiketina,kad ne taxi.Galima paziuret kas buvo savininkas ir kiek ju buvo,kokio amziaus ir kartais pagal tai nesunku nusprest ar rida tikra.Vokiskam briefe visa tai nesunku pamatyt,bet man nepatinka kodel ji jau uzregistruota LT?Mane stebina kas kita.Is kur toks noras moket beveik 5000 eur uz 13 metu automobili?Pridejus dar apie pora tukstanteliu gali nusipirkt ir dvigubai jaunesni Prius.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Jonasa

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 22, 2019, 07:37:00 AM
Kazkodel visi labai nepatiklus zmones esat.Nesuprantu kodel isskiriat,kad jeigu Prius,tai reikia vaziuot daug?Suprantu,jeigu tai taxi,bet jeigu asmenine masina,tai tikrai nebutinai privaloma vaziuot daug.Kadangi spalva raudona,tai tiketina,kad ne taxi.Galima paziuret kas buvo savininkas ir kiek ju buvo,kokio amziaus ir kartais pagal tai nesunku nusprest ar rida tikra.Vokiskam briefe visa tai nesunku pamatyt,bet man nepatinka kodel ji jau uzregistruota LT?Mane stebina kas kita.Is kur toks noras moket beveik 5000 eur uz 13 metu automobili?Pridejus dar apie pora tukstanteliu gali nusipirkt ir dvigubai jaunesni Prius.

Todel kad kokybiskesnes ir patvaresnes uz ta dvigubai jaunesne skardine.

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Jonasa

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 26, 2019, 20:18:12 PM
Nusisneki visiskai  :goodboy:

Nenusisneku, o perdedu, bet kad senesne patvarsene, cia ne mano vieno nuomone :-)