OSD

Pradėjo TCL, Rugsėjis 10, 2010, 23:03:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

zally

Nusiperkat Senukuose tinkamo diametro plastikini vamzdi, atpjaunat reikiamo ilgio gabala ir supjaustot kaip paveiksleliuose parodyta.Fenu pasildot ir sulankstot.Reziume: bandeme ir gauname toki pati OSD, kuris nulio vertas.Sekmes trasoje
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

horn

to henris: na dėl 4kW nieko nepapjautum to variklio per greitai, va draugelis buvo nuo 115 iki 185 dyzeliuką užvyniojęs, tai po dragų ir saulių raižymo buvo palinkęs variklis, sakė neblogai buvo nusidėvėjęs.

Memelis

Man tai sunkiausiai sekasi patiket, kad vos ne trecdaliu sumazeja kuro sanaudos. Kazkaip per paprasta iskart taip sumazinti.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mind

OSD
CitataMemelis parašė:
Man tai sunkiausiai sekasi patiket, kad vos ne trecdaliu sumazeja kuro sanaudos. Kazkaip per paprasta iskart taip sumazinti.
Gal skaičius ne taip parašė- 13 norėjo. :D:D:D Ir tai gana ženklus rezultatas.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

xyzpule

Sanaudos mazeja man rods visiem skirtingai, tai nera 31%, o iki 31%. Vienas draugelis isidejo i Lupo 3L 1,2cdi atrodo, tai papasakos jis kaip ten kas.

horn

Papasakos, kad padidėjo. ;)

NNZ

jo jei į tą lupo įdėjo, tai tikrai padidės, nes ten VW koncernas tokias babkes sudėjo, kad tik kuo taupiau važiuotų...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

TCL

cia ir as pritariu nemanau kad sumazins 1,2 ir taip turbut ima kokia 4 litrus? jei nemaziau

xyzpule

Mieste apie 4, o trasoj iki 3. Karta vaziavom i Vilniu tai momentinis rode, net 2.5. :)

TCL

Bet ta lupo isvis kibiras:) bet prasau kokios kuro sanaudos:)

mind

Kaip tau sekasi ten taupyti kurą, ą ? Papasakok.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kaktusas

Matyt apšalęs nuo "efekto" :D ;)

xyzpule

Is Lupo tai tai imsim lauk ta OSD ir grazinsimes pinigus. Idomu ka papasakos su didesniai "normaliais" varikliais, kaip jiems sekasi.