Corolla verso nuo 2004 pliusai ir minusai

Pradėjo dainilandija, Balandis 26, 2011, 11:41:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

dainilandija

Tai jei gerai suprantu 1,8 avensio bei corollos nuo 2004 metu variklis jau normalus?

ups

CitataRober parašė:
Citatawikcia parašė:
Sveiki,
 Mane domina nuo 2004 metu gamybos. ir dar gal kas zino kokiose modeliuose nuo 2004 metu verso grandines eina ir 6 pavaros? (kalbu apie dyzelius).
Dėl pavarų skaičiaus nežinau,  gal priklauso nuo gamybos metų, kažkodėl atrodo, kad Verso su 6 pavaromis pasirodė tik 2008 m. Jei klystu pataisykit.
Mano 2006m. 2.2L-6pavaros.
Corolla Verso, 2.2 D4D-cat  130 kw

Gmc

Citataups parašė:
CitataRober parašė:
Citatawikcia parašė:
Sveiki,
 Mane domina nuo 2004 metu gamybos. ir dar gal kas zino kokiose modeliuose nuo 2004 metu verso grandines eina ir 6 pavaros? (kalbu apie dyzelius).
Dėl pavarų skaičiaus nežinau,  gal priklauso nuo gamybos metų, kažkodėl atrodo, kad Verso su 6 pavaromis pasirodė tik 2008 m. Jei klystu pataisykit.
Visos Verso su 2.2l varikliais eina su grandine ir 6 pavarom.

AVENSIS D4D CHIP

Citataups parašė:
CitataRober parašė:
Citatawikcia parašė:
Sveiki,
nuo 2005m;)

Bemsas

Nuo 2005.08 nestate 2.0 motoru, o pradejo statyti 2.2 su 6 begiu deze.

upas

Dyzelinė sunkesnė už benzininę,ir mažiau krato,solidžiau važiuoja,sukimo momentas didesnis,labai malonu paspausti kai reikia,nors pas mane tik 100kw,bet eina kaip vėjas.Po jos nebesinori į benziną sėsti.

arunaskeras

Citataupas parašė:
Dyzelinė sunkesnė už benzininę,ir mažiau krato,solidžiau važiuoja,sukimo momentas didesnis,labai malonu paspausti kai reikia,nors pas mane tik 100kw,bet eina kaip vėjas.Po jos nebesinori į benziną sėsti.
Mano irgi 100 kw traukia super nes pravaziavusi tik 15 tuks km nes du metus prastovejo pas mane garaze. Buvo bumtelejus  Kazkodel kietoka as maniau kad jos yra minkstesnes. Kai pradejau pries du men  vazinet atrode kad visas duobutes skaiciuoju Dabar pripratau.Atsiperka tai kad jauciasi -nauja masina.Bet ji neverta tu pinigu kokie dabar rinkoj  eina ir jei buna pravazoavus daugiau kaip 200 tukst Ir seip manau, kad  su 6 pavarom ji  skirta greitkeliam nes ta 6 pavara jungiu tik prie 110 (per mazos -variklio apsukos)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

xaudrius

Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Bemsas

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI