DINGO TRAUKA 2,2 D-CAT

Pradėjo vejjas, Gruodis 31, 2010, 19:41:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

Citatavejjas parašė:
o mano auto tai keicia kuro siurbli.nes vyska istikrino tik jis kaltas,na taip nusprende. naujo kaina autotojoj 4400lt. devetas nuo 500-1500lt. tai manau ryt jau uzkurs

Oba :o Tai nauja ar deveta deda? Buvo kokiunors pozymiu, pries jam numirstant?

AVENSIS D4D CHIP

Citatavejjas parašė:
keiciasi visas filtras. jokiu ten elementu nera.kaina autotojo 216lt toks pats filtras vokieciu gamybos neprisimenu pav kainuoja 30lt kitur.galit rasyt ka norit kad tufta ar ka neitikinsite :)nes pats asmeniskai zinau kas juos importuoja ir ta pati autotoja is ten perka
siaip originalu filtra tai denso gamina ir tikrai ne po 30lt,o jeigu autotoja fuliaka stumdo tai jau cia ju reikalas kad visoki suda deda:D

vejjas

dejau deveta,nes kiek kalusiau tai retai buna ,kad tie siurbkiai sugestu,nebent kokia nors rimta priezastys.o mano auto tai jau uzkure dirba vel graziai,bet tik ryt praleksiu nes dar ora kazkur gaudo tai zadejo sutvarkyt. paprasiau, kad istrauktu visa dyzeli nes kaip tik pries naujus buvau pilna baka uzvares.tai kaip istrauke pakraupo visi galima sakyti salerkos ir kruopu misinys. meistrai paziurejo sako isvys ta salera net sausa kazkokia, o piliau tai is kolonkes.

Pulkininkas

Citatavejjas parašė:
pakraupo visi galima sakyti salerkos ir kruopu misinys. meistrai paziurejo sako isvys ta salera net sausa kazkokia, o piliau tai is kolonkes.
Tai tą degalinę reikėtų paskelbti viešai! Ir nubausti nepilant joje kuro :)

Kestutis777

Citatavejjas parašė:
dejau deveta,nes kiek kalusiau tai retai buna ,kad tie siurbkiai sugestu,nebent kokia nors rimta priezastys.o mano auto tai jau uzkure dirba vel graziai,bet tik ryt praleksiu nes dar ora kazkur gaudo tai zadejo sutvarkyt. paprasiau, kad istrauktu visa dyzeli nes kaip tik pries naujus buvau pilna baka uzvares.tai kaip istrauke pakraupo visi galima sakyti salerkos ir kruopu misinys. meistrai paziurejo sako isvys ta salera net sausa kazkokia, o piliau tai is kolonkes.
Jei turi cheki arba toje koloneleje mokejai kortele, paduok juos i teisma! Tegu kompencuoja remonto islaidas.... G....iai....
O kaip filtras praleido toki suda?

vejjas

na pagaliau viskas susitvarke.isvale baka tai turetu buti gerai.meistrai rekomendavo uzpilti pilna baka kuro isvazineti ir vel pasikeist kuro filtra.tai reiks taip ir padaryti.o del tos koloneles tai HUNGERDINA vadinasi KAUNE maciau kokios 5 gal yra.  dar turiu jum visiems klausima galvoju i baka ipilti purkrkstuku valymo skyscio gal kas yra bandes ka nors parekomenduotumete???

Fish-Bone

Citatavejjas parašė:
na pagaliau viskas susitvarke.isvale baka tai turetu buti gerai.meistrai rekomendavo uzpilti pilna baka kuro isvazineti ir vel pasikeist kuro filtra.tai reiks taip ir padaryti.o del tos koloneles tai HUNGERDINA vadinasi KAUNE maciau kokios 5 gal yra.  dar turiu jum visiems klausima galvoju i baka ipilti purkrkstuku valymo skyscio gal kas yra bandes ka nors parekomenduotumete???
Kiek skaitęs ir šiame ir kituose forumuose apie tuos valymo skysčius, tai arba visiškai užmuš purkštukus ir teks juos keisti naujais (vieno kaina berods ~1kLt), arba juos pravalys ir bus beveik kaip nauji :)

NNZ

CitataFish-Bone parašė:
Citatavejjas parašė:
Kiek skaitęs ir šiame ir kituose forumuose apie tuos valymo skysčius, tai arba visiškai užmuš purkštukus ir teks juos keisti naujais (vieno kaina berods ~1kLt), arba juos pravalys ir bus beveik kaip nauji :)

fish-bone 100proc. teisus. arba, arba bus
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)