Variklio galva

Pradėjo naujokas10, Balandis 05, 2016, 20:49:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

naujokas10

Sveiki. Gal kas zinote kur gauti yariui 1.4 dyzeliukui, variklio galvą. Man atrodo kad gali buti trukusi. Rytoj varau pas meistrus, o ketvirtadieni bus viskas aisku, bet jau pradedu dometis.

Venza

Pirmiausia galejai pasiskaityt tema apie prapustas tarpines.Nereiketu galvos ieskot  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

naujokas10

Skaiciau, bet meistrai beveik garantavo, kad gali buti galva. Siandien vakare varau pas juos.

Egis_

dar neesu mates kad yariui butu trukusi galva, pagrindine beda metalineje tarpineje buna...

naujokas10

Tai mano yariuko sirdelė numire. Nueme ir nuslifavo, patikrino galva. Galva buvo gera, susikraipes pats variklio blokas ir visa variklio apacia stipriai perkaitinta. Teko keisti visa varikli. Dabar turiu gera variklio galva. Patikrinta, praslifuota su garantija. Gal kam reikia?

Venza

Tai dabar meistram parduok,jie gi garantavo,kad galva trukusi ir baisus deficitas  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

robertas1993

Citata iš: naujokas10 Įrašytas Balandis 12, 2016, 21:46:17 PM
Tai mano yariuko sirdelė numire. Nueme ir nuslifavo, patikrino galva. Galva buvo gera, susikraipes pats variklio blokas ir visa variklio apacia stipriai perkaitinta. Teko keisti visa varikli. Dabar turiu gera variklio galva. Patikrinta, praslifuota su garantija. Gal kam reikia?

tai kiek kilometru nuvaziaves tas jusu yaris kad taip varikli perkaitint? tepalus kas kiek tukst. kilometru keiciat? kartais pasiziurit tepalo paemimo sieteli? jauciu turbina irgi nuejes saibom... :) as pats turiu yari ir pastoviai eksploatuoju ekstramaliom salygom, tai variklis ramus kaip belgas po mano pasivazinejimo su juo ir nieko neatsitiko :D variklio chekas uzsidega tik del mano kaltes :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 13, 2016, 00:54:31 AM
tai kiek kilometru nuvaziaves tas jusu yaris kad taip varikli perkaitint? tepalus kas kiek tukst. kilometru keiciat? kartais pasiziurit tepalo paemimo sieteli? jauciu turbina irgi nuejes saibom... :) as pats turiu yari ir pastoviai eksploatuoju ekstramaliom salygom, tai variklis ramus kaip belgas po mano pasivazinejimo su juo ir nieko neatsitiko :D variklio chekas uzsidega tik del mano kaltes :D

Ziedinese lenktynese dalyvauji , kad sedynes galines isemes vazineji?  :-]

robertas1993

kur tu mano yari matei? :D ne tiesiog ieskau yario liga bagazinei, nes is kazkur patenka vanduo ir neaisku is kur :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

bladas

Robertai, rašai  : kartais pasiziurit tepalo paemimo sieteli?
Kaip tu jį tikrini? Profilaktiškai nujeminėji karterį ?

robertas1993

yra karterio dangtelis metalinis, ji nusiimi ir pamatysi sieteli ir imanoma ji nuimt jei butu uzsikises :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

vienakart yariui buvau nusiemes dangteli, buvo svarus sietelis, o pas rav4 uzsikises suodziais stipriai tai ploviau su benzinu, aisku sieteli nusiemes is variklio ploviau :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Citata iš: Venza Įrašytas Balandis 12, 2016, 22:04:07 PM
Tai dabar meistram parduok,jie gi garantavo,kad galva trukusi ir baisus deficitas  :D

Pamenu ir man taip buvo sake meisteriai, jei prapusta tarpine tai ir galva bus trukusi:) cia ale visu yariu problema tokia :)  tad gerai kad nelabai tikiu tokiom pasakom. Ir zinoma forumas patirti sokia tokia sukrove :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

naujokas10

Toki nupirkau nuo tralo. Sake prapusta tarpine. Kaina atrode normali, pridejus remonto islaidas. Taciau, kad varikli reikes keisti net negalvojau. Vazinejusi vokiete, atrode viskas labai neblogai.

robertas1993

Citata iš: naujokas10 Įrašytas Balandis 13, 2016, 20:53:48 PM
Toki nupirkau nuo tralo. Sake prapusta tarpine. Kaina atrode normali, pridejus remonto islaidas. Taciau, kad varikli reikes keisti net negalvojau. Vazinejusi vokiete, atrode viskas labai neblogai.

turbut ta vokiete net nezino kad reik tepalus kas 15 tukst km keist :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211