Neveikia ventiliatorius

Pradėjo Kedvinas, Balandis 24, 2016, 20:52:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kedvinas

Sveiki,

iškilo problema.Toyota Yaris 2000m 1,0 l . Neveikia ventiliatorius, kuris aušintų variklį ir šlangų nepustų. norėtus kuo greičiau išspręst tą bėda,bet nežinau kaip. Praždioje galvojau, kad ventiliatoriui kaput, bet užtrumpinus rėlės vietoj dėžutėje, ventiliatorius pradeda suktis. (z) Pasiskaičiau, remonto knygutėj, kad jeigu ECT ištraukti, turėtų užsidegt raudonas temperatūros ženkliukas skydelyje, ir suktis ventiliatorius kuris aušintų variklį. Tačiau netgi ta lemputė man neužsidega, ir ventiliatorius nesisuka. Tai klausimas, ar čia daviklyje problema gali būti ar laiduos kokiuose?  :think:

Nes tada iškart atsiranda kita problema - važiuojant ir užkaitus varikliui gali nesuveikt tas daviklis, ir man net skydelyje neužsidegs raudonas tas variklio temperatūros ženkliukas ?
P.s. Kol šaltas variklis , dega mėlynas, viskas tvarkoje :-{

ToyotaClub

Tikriausiai pirma pradeciau ieskoti problemos kitur, po to tik visa kita.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

Pas mane irgi lygtais neveikia, bent jau nemaciau ir negirdejau kad veiktu varikliui dirbant, uzpraeita vasara buvo uzsideges ta raudona lempute kad variklis kaista, bet trumpai gal kokia 2 sec. Ir uzgeso :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Tai reiskia nesugebejai uzkaitinti tiek kad isijunktu :D
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

bladas

Kedvinas

Na taip , bet esmė ,kad ištraukus ta ect daviklį,turėtų ventiliatorius pradekt suktis.anyway,reikia toyotu elektriko ,kad pasižiūrėtų. Vilniuj geriausia arba Kaune. Gal kas pasiūlymų? :think:

Venza

Ijunk kondiske max saldymui ir ventiliatoriai turi isijungt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

balticam

Nematau cia problemos, viskas ok. Ateis vasara,karsciai prasides tada isijungs kai uzkaitinsi iki 90. Juk 1l variklis tai jis net nespeja susilt kad suktu ventiliatorius...

augisz

Citata iš: Kedvinas Įrašytas Balandis 25, 2016, 14:01:42 PM
Na taip , bet esmė ,kad ištraukus ta ect daviklį,turėtų ventiliatorius pradekt suktis.anyway,reikia toyotu elektriko ,kad pasižiūrėtų. Vilniuj geriausia arba Kaune. Gal kas pasiūlymų? :think:

Nezinau kiek laiko madina ruosies eksploatuot, brt pabandyk i Sonixa kreiptis.  (y)