vibracija

Pradėjo karlas, Vasaris 06, 2010, 12:43:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

karlas

sveiki yra tokia problemele,vaziojant 5 pavara greitis 90km,h   apsukos ant 2000, atsiranda tokia kaip masinos vibracija kaip tampytusi ji,bet padavus gazo iskart lekia i prieki  ir viskas dingsta,kazi kas cia galetu buti,gal kam yra buve pasidalinkit info,dekoju

nerius3232

sveikas pas mane ta pati problema avensis 98 td ,jau senai ta problema yra, bet as kazkaip nebekreipiu demesio i tai vaziuoju ir viskas ( nedgi neisivaizduoju kas tai per gedimas galetu buti )!!!!!!
nerka

ryckak

man si problema atsiranda jei per kokia pusni pervaziuoju, pasisemia ratai sniego ir pradeda vibruot, isvalau sniega is ratu ir viskas ok.

tigario

Problema ratuose, paziurek ar ratlankis ant centrines skyles normaliai uzsidejes.

Edvis

nežinau ar į tema ,bet dėdei anksciau yra buve panasei. važiuojant apie 90km/h masinoj toks kaip rezonancinis daznis atsirasdavo. Kalta plyšus variklio pakabinimo pagalvė.
Celica 1994m. 1.8
Prius 1 2001m.  
Rav4 2006m. D-CAT executive
Yaris 2003 1.4 D4D 90ag

daliux

pas mane tas pats,vaziuoji 90,duodi gazo ir tampytis pradeda.idomu kas galetu buti?
xxx

noshell

SNIEGAS ir DAR KARTA SNIEGAS tarp ratu, o jis pasislepes uz kalpoku arba ratlankiu net nebando istirpti taip ir gaunasi disbalansas

audrius

Tas tampymasis koks,variklis trukcioja ar einantis is transmisijos, ar paprasciausiai dreba nuo ratu
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

werado

pas mane tas pats, jei butu sniegas vasara netrukciotu. Trukciojimas grinai nuo variklio eina, kaip Edvis rase as taip pat itariu variklio pagalves kaltos
Kas sudegs, tas nesupus...

ryckak

del vibracijos ir prasto variklio darbo reikia nepamirsti, kad kaltas gali buti ir EGR voztuvas. Jis megsta apsinesti ir prastai veikti, tuomet pradeda prasciau dirbti variklis, atsiranda didesne vibracija, sumazeja trauka. Voztuva reikia arba keisti, arba jei dar imanoma isvalyti.

gigas777

kas per tas EGR voztuvas kur jis stovi ka jis reguliuja

nerius3232

kas pervoztuvas ka jis daro kur jis stovi ???????????
nerka

Edvatronas

Exhaust gas recirkuliation. Bet ar del jo gali vibracija atsirast?
Bent jau celicose ji isvis ismeta, o skyles uzglusina. Kam papildomas svoris, ir kam rupi ekologija....

ryckak

As asmeniskai pats patyriau, kad prastai veikiantis ar neveikiantis EGR voztuvas, net tik ekologiniu problemu sukelia, pas mane jis buvo kuri laika atjungtas, tai labai smarkiai vibravo variklis, ypatingai jautesi ant laisvu apsuku, kai vel pajungiau skirtumas pasijuto, ant laisvu apsuku net nesijaucia, kad auto uzvestas sedint viduj, jokios vibracijos. Taip pat skaiciau diskusijas uzsienio forume, ten kaip problemu su EGR voztuvu simptomai ivardijami "grubus" variklio darbas, suprastejusi trauka ir nezinau kaip tiksliai isversti "misfire", na jauciamas spaudziant gaza tarsi paveluotas degimas.
cia galima rasti daug naudingos info apie tai, pamatyt kaip jis atrodo ir patikrint ar gerai veikia:
http://shbox.com/1/4th_gen_EGR.html

mind

Citataryckak parašė:
As asmeniskai pats patyriau, kad prastai veikiantis ar neveikiantis EGR voztuvas, net tik ekologiniu problemu sukelia, pas mane jis buvo kuri laika atjungtas, tai labai smarkiai vibravo variklis, ypatingai jautesi ant laisvu apsuku, kai vel pajungiau skirtumas pasijuto, ant laisvu apsuku net nesijaucia, kad auto uzvestas sedint viduj, jokios vibracijos. Taip pat skaiciau diskusijas uzsienio forume, ten kaip problemu su EGR voztuvu simptomai ivardijami "grubus" variklio darbas, suprastejusi trauka ir nezinau kaip tiksliai isversti "misfire", na jauciamas spaudziant gaza tarsi paveluotas degimas.
cia galima rasti daug naudingos info apie tai, pamatyt kaip jis atrodo ir patikrint ar gerai veikia:
http://shbox.com/1/4th_gen_EGR.html

Citatagigas777 parašė:
 tas EGR voztuvas kur jis stovi

Na tai išduok paslaptį.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D