vibracija

Pradėjo karlas, Vasaris 06, 2010, 12:43:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

lawyer

nu reiskias cia visu nokian i3 beda. melgoj sake, kad ju kokybe neypatinga, gal todel ir vibruoja.
be to, nenustebciau jei paaisketu, kad musu apsukrus tautieciai pigiau prisipirko gamintojo isbrokuotu padangu ir pardavineja lietuvoj kaip geras.

mmersass

pas mane vasarines matador, kai naujas uzsidejau viskas buvo normaliai, o siemet pakeiciau prieki su galu ir pradejo kratytis masina 80-90km/h, subalansavau prieki, bet nepraejo, tada gala, na db jau normaliai, bet keisciausia kad drebedavo nevisada t.y nevisuose keliuose kur vaziuodavau:|
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Mindelis

Turėjau ir aš problemų kad avensis nuo 80 km pradėdavo vibruoti, pasikeičiau galinius amortizatorius ir bėdos prapuolė.

zibalas

pas mane prie 100 budavo vibracija bet pakeitus kaladeles priekines stabdziu ir pasibaige drebejimas
gold

Memelis

Tai jeigu keitei padangas ir prasidejo bedos, tai cia tik su padangomis susije. Siaip Nokian visokiu bajeriu dabar daro. nemazai jau made in russia atsiranda pas mus. Dar man vienas meistriukas montuojantis padangas yra sakes (ir ne vienas is pazistamu ta patvirtino), kad ant kiek Nokian geros ziemines, ant tiek prastos vasarines. Nezinau kodel, bet taip yra...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Renis

Cia daugmaz prie temos.. Kazkaip arba tik dabar pastebejau arba taip nebuvo bet nuo kokiu 2000 rpm ir daugiau jauciasi sankabos pedalo vibracija (bet kokia pavara). Nestipri bet jauciasi prilietus su koja.
Cia gal tas pats smagratis i pabaiga ar cia taip naturalu ir turi but?
Kaip pas kitus, pasipasakokit..

Dekui
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

zuviux

vibruoja ir pas mane, - dešinės pusės pusašis, bet variklis TD, ir gauti naudotą kaip ir nėra šansų...kiek ieškau visi D4D :(, gal kas žinot kiek kainuoja naujas?

egariukas1

CitataMindelis parašė:
Turėjau ir aš problemų kad avensis nuo 80 km pradėdavo vibruoti, pasikeičiau galinius amortizatorius ir bėdos prapuolė.
Buvo ir pas mane,bet tada vibravo visa masina,db vel dreba,bet priekis,ir ne visada.Galvoju,kad bus kaltos vairo koloneles tvirtinimo prie kebulo gumos,kazkaip jauciasi jose laisvumas

dainilandija

Sveiki, klausymas dėl pusašio, ar galima įsigyti atskirai pusašio dalių naujų ar dėvėtų. Reikalingas tripod (trigubas) guolis.

Andrelis

teks pirkti reikiama visa ilgaji arba trumpaji pusasi, jis nesiardo atskirai.

dainilandija

o Kur rasti 2,0 benz nuo 2003 m.

Andrelis

srotai, detaliu parduotuves, ebay(pigiausias variantas)

Vladikas

sveikuciai..avensis 2002 2l 81kw D4D  pasidalinsiu del ko vibravo mano avensis... vienas meistrukas rado kad kalti pusasiai... ir pasirodo tikrai.pasikeiciau trumpajy ir vibracija stipriai sumazejo... tai dar reikia keisti ir ilgajy bet uz jy praso 400 pinigu... tos vibracijos jau labai mazai like bet gal vistik pasikeisiu ir ta bet jy ir rasti nelengva....kur paklausi masina dar negryzus bet jau dalys isparduotos...uzsakytos...ten pasirodo kur yra tas triguolis isgrauzia granatos korpusa atsiranda klibejimas ir perduoda vibracija...tai va taip va...o vibruodavo pradedant vaziuoti ir vaziuojant bet kuria pavara paspaudus gaza..tolygiai vaziuojant kaip ir nesijausdavo tos vibracijos...siaip masinos gal ir nieko...tiesiog kaip ir vos ne kiekviena turi savu kaprizu...kiek girdejes ir kiek skaites tai daug kas skundziasi del to drebejimo...P.S uz trumpajy pusasy mokejau 200 lituokliu :)

egariukas1

Citata iš: dainilandija Įrašytas Kovas 16, 2013, 19:34:14 PM
Sveiki, klausymas dėl pusašio, ar galima įsigyti atskirai pusašio dalių naujų ar dėvėtų. Reikalingas tripod (trigubas) guolis.
Citata iš: Andrelis Įrašytas Kovas 18, 2013, 08:39:27 AM
teks pirkti reikiama visa ilgaji arba trumpaji pusasi, jis nesiardo atskirai.
Seip tai jis ardosi labai lengvai,bet kur rast jam tuos guoliukus?Nemanau kad kas prekiauja.Pas mane pusasis dar kaip ir nieko,bet kliba is dezes visas pusasis,greiciausiai teks keist deze

GALLANT

Pradejo ir mano antrasis pusasis drebeti. Speju nebeverta ieskoti srote, jei cia yra liga, tai visi bus panasus. Gal kas ka girdejo apie restauravima arba gal jau yra nauju detaliu perrinkimui.