avensio dalys

Pradėjo Miroslav, Vasaris 07, 2010, 08:59:14 AM

« ankstesnis - sekantis »

Minju

Na,nieko baisaus ,man pačiam teko keisti ,dėl šviesos sklaidymo,hermetiškumo ,atrodo problemų nėra,tačiau buvau susidūręs su reguliavimo nesklandumais,reguliavimo dantratukai pasitaikė iš nekokybiškos plastmasės(nusigraužė),o vieno reguliavimo diapazonas(į šonus,aukštyn-žemyn)buvo labai siauras,tai nešiau pakeisti.Čia kalbu apie Depo firmos. TYC-kokybiškesni.

Edvatronas

Kai turejau corolla, viena fara buvo neoriginali depo, tai ir rasodavo ir sviesdavo kreivai...
Tavo atveju (bent anksciau tikrai taip budavo, nebent kas pasikeite)
turi 3 variantus:
1. Dedi taiwanska - draudimas kompensuoja 100%
2. Dedi originala is sroto - draudimas kompensuoja 100%
3. Dedi originala nauja - kazkiek draudimas kompensuoja, kadangi paskaiciuoja tavo masinos nusidevejima (cia jau konkreciai reiktu ziuret) likusia dali dasimoki pats.

kaktusas

Na tai tam servise kur taiso sakė kad šrote nerado, tai taivanską  tipo dės, nors aš tai jos visai nenoriu..

Edvatronas

Citatakaktusas parašė:
Na tai tam servise kur taiso sakė kad šrote nerado, tai taivanską  tipo dės, nors aš tai jos visai nenoriu..
Bandyk pats paieskot, siaip turi teise reikalaut, bet jei nera, tai...

mmersass

Sveiki, gal kas turi nuo valytuvu dangteli, kur sukasi varztas? Kazkas nakti nukniso :@
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

horn

Citatakaktusas parašė:
taivaniškos dažnai labai blogai spindulį kreipia, t.y. šviečia dievui į langus ar dar kur, bet tik ne ten kur reikia. Sau tikrai neleisčiau dėti taivanio, nes du kartus turėjau ir antrą kartą netgi gražinau pardavėjui. Ir dar darašysiu-trumpos šviesos susireguliavo, bet ilgos tai tikrai dievui į langus švietė :o

Shokas

Gal kas turit priekinį keleivio pusės žibintą, priekines groteles, kapotą? 00' dyzeliniam Avensiuj.

more

Man po remonto taivanio sudejo - turiu dabar bedu su sviesu sureguliavimu - ar servise paziuretu ar tech.apziuroj - vis blogai sureguliuota... o reguliuoti daugiau nebeleidzia varztai :( tai ir mucinuos :)

Miroslav

geriausias atvejis(jei like viduriai) nusiperki angliska, istatai vidurius nuo seno zibinto it viskas svieca kaip turi buti ;)
T22

ryckak

Miroslav, o tu nulupk faros stikla, kad  gudrus. Jo nenuemus grobu nepakeisi

Saulius SSS

turiu abi faras,bet ausys nulauzytos.nebent del stiklu ir reflektoriu.sau dejau taivani.tai buvo nukritusi skardine detale kur per stikla matosi pries halogena.tai su fenu kaitinau ir pjoviau klijus su tuo plonu pjaustymo peiliuku.palengva nuemiau stikla.bet tai buvo taivanio NYC.susireguliavo kuo puikiausiai.tik po kurio laiko sudege laidai.:)(matyt is metalo lauzo pagaminti) :)teko laidus is senu (originaliu)faru deti.originaliom stiklu lupti nebandziau.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

HDPaulius

More,

Prisimenu kai pas mane buvo. Problema irgi buvo tame, jog lemputė brokuota ar kas joje negerai, reguliuok nereguliavęs, šviečia vis blogai ir blogai, taip ir tech.apžiūros nepraleidė, pasikeičiau lemputę - viskas puiku, nors buvo keista prieš pora mėn., pirkta iš firmos, kuri prekiauja detalėmis.

Mariukstis

Visiems labas, esu neseniai nusipirkes Avensi ir labai dziaugiuosi. Na persedes is fordo kitaip manau zmogus ir negaletu jaustis :) Va tik susigaudau masinose as minimum... Salone yra tosk dalykas, kuris ka tai daro, va tik nesuprantu ka. Gal kas tai su sildymu susije :) kaip aprasyti nezinau, tad bandau iterpti to daikto foto. Kaip juo taisiklingai naudotis?
Zmones, ir dar, gal zinote kur galima isigyti 2000 m Avensio dizeliuko kokia nors knyga, kad pasiskaityti. Turguje nera, internete taip pat nerandu.
Aciu

Saulius SSS

cia pas tave yra autonominio sildymo"Eberspecher" valdymo pultas.jei dar yra pati autonomke po kapotu ir ji dar veikia,tai naudokis sau i malonuma ,kol dar salta.:D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Mariukstis

Ar galima ji jungti neuzvedus variklio, ar nesodins akumuliatoriaus ir kaip ilgai ji galima jungti? Siaip kai ijungiu tai toks idomus garsas buna, kaip reaktyviniame lektuve tik aisku ne taip garsiai svilpia :D
 Zmones, kur nusipirkti knyga apie si avensio modeli? Nepatogu klausti tokiu turbut visiems zinomu dalyku :( Man geda :(