Mygtukai

Pradėjo Smac, Rugpjūtis 13, 2008, 15:38:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

Pasnekesim apie problemas su mygtukais:

Taigi pradesiu nuo saves: Avensis 220 sedanas, mygtukas blokuojantis galiniu langu atidaryma ( ale apsauga nuo vaiku).
Lyg ir suveike viena karta, kai pirkau, bet dabar tik spaudineju, o jis nei fiksuojasi nei blokuoja. Tiesa jei laikai iki galo paspausta, tai blokuoja :) be gi nelaikysi pastoviai viena ranka ant to mygtuko...
Ant knopkes mechanizmo buvo uzdeta kazkokia gumine ale knopke, kuria dabar nuemiau. Kaip maciau pas NNZ (220 hetch), turetu buti kvadratine plastmasine knopke. Ir lyg turetu fiksuotis.

Kas galetu papasakoti, kaip turi buti is tikruju ir kaip su sia smulkia beda tvarkytis? Gal kas turi nereikalinga veikianti mygtuka? ;)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

mind

ziurek rele., neuzsiblokuoja turbut.
 Kazkur salono vidui turi buti, nes girdisi gerai traskejimas
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Smac

tai pats mygtukas neturi antros padeties? turetu rele suveikti nuo paspaudimo?
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

mind

Nėra. Į vieną pusę užrakina, į kitą- atrakina. (bent pas mane taip)

NNZ

tai ked tas mygtukas spaudziasi i vidu, o tu bandei pro srotus praeit?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Smac

Tai vadinasi turetu likti nuspaustas, kai blokuoja? ir turi 2 padetis, atspausta ir nuspausta :) o pas mane nenusispaudzia, o atsoka atgal i pirma padeti. Vadinasi ne tik mygtuko virselio reikia, bet ir pacio mygtuko mechanizma reikia keisti...
O srotu, tai nelabai kol kas zinau Vilniuje, kuriuose Toyotu detaliu butu. Gal patarsit?

varske

Kadangi, kaip aiškėja, tas mygtukas vistiek sugedęs, pabandyk jį išsiimti. Galbūt jis yra ardomas. Man kažkada taip pavyko sutaisyti Nissano kondensionieriaus jungtuką, jame buvo kažkas nulūžę, tai su momentiniais klijais suklijavau ir veikė.
Prius2- beveik troleibusas be sleiku...

mind

Jeigu nuspaudus ir laikant mygtuką viskas veikia, o atleidus neužfiksuoja durų užblokavimo arba atblokavimo- mano durna galva mano , jog tai rėlė. Nes jos blokkontaktai nebuna pritraukti ir visas veiksmas būna veiksmingas tik laikant mygtuką nuspastą. Vadinasi vairuotojas atlieka blokkontakto vaidmenį.  :)

Atrodo nugrybavau, pamačiau, kad kalba eina apie langų blokavimą. Langų knopkė pati turi užsifiksuot.

Smac

Aisku, bandysiu traukti ligoni ir apziureti tuomet :)

NNZ

mind tu maisai mygtukus pas smac nera to kuri neduri, o langus blokuoja. o srotai tai autoplius.lt autorinka laikrastis siaip turiu vieno kur ateities gatvei yra vien tik japonais uzssima jei ka duosiu.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Smac

Taigi susitvarkiau su mygtuku, dabar liko paieskoti ka nors ant virsaus uzdeti graziai (nes buvusia gumine knopke suplesiau). Pasirodo, reikejo tik isrinkti mygtuka (8 varztukai + visu mygtuku nuemimas) ir ten nesunkiai viskas atsistojo i savo vieta. Dabar yra 2 padetis (ON/OFF), ON padetyje fiksuojasi zemai. Aciu visiems uz pagalba...

unholy

tarp kitko, ar pas jus ziba avarinio mygtukas ijungus sviesas ? pas mane tai ne.

guminis

Citataunholy parašė:
tarp kitko, ar pas jus ziba avarinio mygtukas ijungus sviesas ? pas mane tai ne.

ziba

unholy

hmz, jau turiu viena darbeli vadinasi :) tikiuosi neziba ne del to, kad daznai reikejo junginet :)

kaktusas

Citataunholy parašė:

Pas mane neziba