Mygtukai

Pradėjo Smac, Rugpjūtis 13, 2008, 15:38:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

FUX

pas mane tas pats viskas.
o kas tam virsutinian triampyje turetu sviesti.
Tolimos, kas dar ?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

CitataFUX parašė:
pas mane tas pats viskas.
o kas tam virsutinian triampyje turetu sviesti.
Tolimos, kas dar ?

posukiai
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

unholy

labai sorry, kad suklaidinau,pas mane lygiai tas pats kaip ir siose foto,kazkodel istrige galvoje nuo kitos masinos matyt...

FUX

va va man tas pats buvo, jau beveik buvau prisiruoses ardyt ir ieskot perdegusios lemputes :D
Citataunholy parašė:
labai sorry, kad suklaidinau,pas mane lygiai tas pats kaip ir siose foto,kazkodel istrige galvoje nuo kitos masinos matyt...
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Minju

Gal pas ką ir yra trumpų šviesų indikatorius,skirtas tik tam,tačiau mano mašinos aprašyme,eksploatacijos vadove ir elektrinėje principinėje  schemoje jo nėra...Po šių diskusijų nuėjau ir nusiėmiau prietaisų skydelį,deja mano variante, specialiai skirto indikatoriaus trumpoms šviesoms rasti nepavyko.Mano turimoje dokumentacijoje parodyta ir pavaizduota schemoje tik ilgų šviesų indikatorius,bei abiejų priešrūkinių. Matyt ,pasirodo esama ir nemažos įvairovės

Saulius SSS

turbut seniau turejai fiat ar reno.tensviecia trumpos zeliai:)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

Fiat sviecia viskas zaliai:) pradedant langu atidarymo mugtukais baigent hologenais:) pats turejau ta varga:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Smac

Renault Clio irgi dega ir artimos ir tolimos...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

mind

Kam reikalinga ta lemputė? Taigi perspės iš priekio jei su ilgom varysi. :):):):)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

FUX

tai tolimu yra, va kai vaziuoji be sviesu tada kartais mentai "perspeja" :)
Nereiksmingas aisq dalykas, bet nepatrukdytu
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

NNZ

tai jau jei taip tai chebra kas elktrikus pazystat tai jie pagamina reliuska, kau pasuku rakteli uskurti tai ir lempos isijungia.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

unholy

buvau as pas toki elektrika,tai maniskei nepadare,tipo nelabai imanoma.visa grandine ten reikia krapstyt

FUX

siandien atsijunge avariniu ir stiklo pasildymo lemputes, matyt nebuvo nuotaikos jai siandien...
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

unholy

kas cia pas tave su ta elektra...

FUX

nu vat nesuprantu, dabar ardyti per salta reik pavasario laukt..
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----