Mygtukai

Pradėjo Smac, Rugpjūtis 13, 2008, 15:38:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

CitataSmac parašė:
Taigi susitvarkiau su mygtuku, dabar liko paieskoti ka nors ant virsaus uzdeti graziai (nes buvusia gumine knopke suplesiau). Pasirodo, reikejo tik isrinkti mygtuka (8 varztukai + visu mygtuku nuemimas) ir ten nesunkiai viskas atsistojo i savo vieta. Dabar yra 2 padetis (ON/OFF), ON padetyje fiksuojasi zemai. Aciu visiems uz pagalba...

O dabar pagaliau gavau ir originalu sio mygtuko virsu :) Draugelis parsivares angliska Avensi padejo :) Gerai tureti draugu, dabar ir sulauzyta antena autoplovykloje atkeiciau i gera ir kalpokus vietoj paprastu - Toyotinius uzsidejau :)

Tik vieno pseudo mygtuko neisejo pakeisti, nes niekaip nenuemem, nei pas mane, nei kitame auto. Gal kas nors zino kaip ji graziai islupti? Nes lupdamas si karta nulauziau virsuje dar siek tiek, tai dar baisiau dabar atrodo negu paveikslelyje... Toks jausmas, kad ten prikliujuotas jis yra...

Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Minju

Reikia nuimti visą panelę su visom rankenėlėm,mygtukais(kaip tai padaryti parašyta forume manualų temoje),tada atsukti porą varžtelių iš kitos pusės ir viskas

Smac

Tai iseina sitas yra prisuktas is vidaus? Mmm, sunkiai gausis tada taip lengvai pasikeisti... Nebent pasitreniruoti ant saviskes, issiaiskinti kas po ko, o tada ir kitoje masinoje greit taip padaryti :) :) :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Minju

Šitoje nuorodoje galėsi susidaryti vaizdą ,kaip nuimti panelę.Ji labai paprastai ir lengvai nusiima.;iš pradžių reikia ją kilstelti(stumtelti) iš apačios į viršų,o po to truktelti į save,tiesa iš pradžių gali tekti užkišti apvyniotą atsuktuvą,kad išeitų iš lizdo,po to nebūtina viską atjunginėti ,vietos  ir taip pakanka. Duok dieve,kad dar nežino vagiukai ,kad taip paprasta ,tai Avensio myloėtojai turėtumėme problemų. Sėkmės

http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/aim_SchresultsBycate.asp?mscssid=aimUser1020970&d=1&admin=&lan=En

Smac

The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Dabar pamaciau, kad browserio adreso eiluteje yra toks uzrasas: http://www.toyota-tech.eu/global/error/browsercheck.html

Naudojau pirma Opera, tuomet puikiai atsidare su IE :) Gaila ant Operos kazkas neveikia...

Minju

http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/aim_SearchbyCate.asp?d=1&lan=En&mscssid=aimUser1020970&admin=

pabandyk ,gal atsidarys šita,o ten susirask pagal savo modelį,gerai matyt ,kur "audio installation".

trolyno

Citataunholy parašė:
buvau as pas toki elektrika,tai maniskei nepadare,tipo nelabai imanoma.visa grandine ten reikia krapstyt

viskas imanoma.
www.rimkodas.lt   ten geri specai.
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

unholy

tai nieks nesako, kad neimanoma, bet del to visa grandine ardyt, kai paskui bedu gali atsirast tai tokiu atveju jau nereikia.

trolyno

na matai, ta grandine, geram specui - nemotai

unholy

ne spece esme, o manyje, nenoriu, kad man del to ardytu visa grandine ar pagauni ?

trolyno

pagaunu, tai ir sakau, cia tau padaris, ir nieko nereikes tau net jaudintis.
tavo teise rinktis, taciau tik sakau, tai ka zinau ir tiek.

kaktusas

Taigi, kai įkiši nagus kur nereikia tai gali bėdos išlįst kur jų nebuvo :)

Smac

CitataMinju parašė: Reikia nuimti visą panelę su visom rankenėlėm,mygtukais (kaip tai padaryti parašyta forume manualų temoje), tada atsukti porą varžtelių iš kitos pusės ir viskas
Nuemiau siandien. Pasirodo tikrai panele lengvai issiima... Reikejo tik patraukti siek tiek, paskui nuo virsutiniu mygtuku fishkes atjungti ir viskas, panele rankose...
O gi tie veikiantys mygtukai yra prisukti kaip tik prie tu pseudo mygtuku soniniu. O tie pseudo pas mane yra ikliopinti siek tiek prie pacios paneles, taip kad nuimti juos galima nebent atlauziant biski zakliopke is vidaus, tada issiima. Pamirsau pafotkinti kaip atrodo. Tai dabar jei kur rasiu ta pseudo mygtuka nesulauzyta, zinosiu kaip pakeisti reikia :) Aciu.

O kas zino, kas galetu buti is kaires nuo vairo, ten kur mygtuku panele maza tokia. Pas mane ten veidrodeliu reguliavimas, zibintu, o per viduri tiesiog zaglushke ir diodas per ja sviecia atvestas. Kai isemiau ir sita panele (idomumo delei :) issiima taip pat lengvai) is galo radau fishke, lyg toje vietoje butu mygtukas koks nors, tik neaisku kokiai funkcijai?

FUX

pas avensius budavo ir gamykline signalizacija, tai matyt numatyta, arba buvo kas nors susidejes.
Pas mane vairo apacioje, ten kur vairo auksti reguliuot, yra laidas su fiske. idomu kam jis skirtas
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

kaktusas

Na man ten į tą tuščią vietą įstatė diodą signalkės.

O manuale parašyta, kad ten berods priekinių žibintų valytuvų jungiklis turėtų būt toj vietoj (headlight cleaner switch - mano anglų labai ribota :))