Vairo stiprintuvo skysciai*

Pradėjo andriuzz, Vasaris 08, 2010, 21:32:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mariukstis

Visiems labas ir su Sv. Velykom! Siandiena pastebejau, kad lasnoja po mano masiniuku (2000 avensis d4d) :( Nelabai susigaudau kas tai, bet irariu tai yra vairo stiprintuvo skystis. Patalpinau nuotraukytes, kuriose matosi nutekejimas ir mano manymu  tuscias bakelis. Draugai, ar pavojinga tokiu pustusciu bakeliu vaziuoti ir kur geriausia kokybiskai ir nelabai brangiai butu galima taisyti tokius niunsus??? :(

NNZ

na jei pas tave ir variklis dirba be tepalo, tada nebaisu, kad ir vairas dirbtų be tepalo, o jei riktai tai iškart eini į parduotuvę ir nusiperki skysčio, sumažėja iki min, vėl dasipili, kol susitaisysi bakelį. Kur remontuot, kiti forumiečiai atsakys, tik palauk...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Saulius SSS

CitataMariukstis parašė:
Visiems labas ir su Sv. Velykom! Siandiena pastebejau, kad lasnoja po mano masiniuku (2000 avensis d4d) :( Nelabai susigaudau kas tai, bet irariu tai yra vairo stiprintuvo skystis. Patalpinau nuotraukytes, kuriose matosi nutekejimas ir mano manymu  tuscias bakelis. Draugai, ar pavojinga tokiu pustusciu bakeliu vaziuoti ir kur geriausia kokybiskai ir nelabai brangiai butu galima taisyti tokius niunsus??? :(
http://www.fleita.lt/ATVAIZDAI/Atvaizd143.jpg
http://www.fleita.lt/ATVAIZDAI/Atvaizd142.jpg
kogero tikrai muzikantas esi :D. 142.jpg nuotraukoje yra vairo stiprintuvo siurblys:jeigu tik kabo tas lasas tai nieko baisaus(pas mane 3 metai jis kabo).o jei varva nesmarkiai tai dapilk vairo stiprintuvo skyscio iki viduriuko tarp MIN ir MAX ir viskas.jei smarkiai varva tada jau beda.kokio skyscio pilt geriau paklausk TOYOTA atstovybeje.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Mariukstis

Aciu, ipyliau kokio tai universalaus, brangesnio... Truko 300 ml. Per kiek laiko toks kiekis isgaravo-nezinau, nes masina nusipirkau neseniai. Dirzai ir visi filtrai su tepalais bei ausinimo skysciu pakeisti buvo. O va kaip del to vairo stiprintuvo-nezinau. Belieka tik stebeti tolimesne sio siurblio veilka. Jeigu nesunku, parasyklite kur geriau ir uz prieinama kaina taiso tokius dalykus. Kad isvengti reklamos, rasykite ir i PM. Labai aciu uz isaiskinima.
P.S. As tikrai esu muzikantas :)

gogas

pas mane irgi matosi lasiukas tepalo toje pacioj vietoj,bet per du metus dapilt nereikejo pas tave gali dar kur nors laseti ne tik ten kur foto idejai.turiu dar bmw pernai irgi pradejo leisti vairo stiprintuvo skysti per pacia kolonele,tai pirkau germetika kuris pylasi y vairo stiprintuva taip sakant daktara,padejo kaina apie 20lt.pusbrolis nusipirko audi irgi buvo beda su vairo skysciu,tai irgi pyle germetika,padejo.pradziai siulau ir tau toki varijanta,jei nepades tai tada ziureti ka nors rimciau.beje jei truks vairo skyscio tai prades siurblys zysti kai vaira sukiosi.;)

Mariukstis

Zmones kokia talpa 2000 m. avensiui (4d4 variklis) vairo stirintuvo skysciui? Nusipirkau hermetiko ten rase, kad fasuote (295 gr) apskaiciuota 2,5 litrams. Pabijojau visa pilti ir nupyles is bakelio (150 gr) ipyliau tiek pat to hermetiko. Lasa maziau, bet vistiek lasa. Pastebejau, kad lasa ne po siurbliu, o kur tai giliau, po varikliu :( Zmones patarkite man, ar man dar pilti jo, ar palaukti kol prigriebs per kokia para, ar ruosti pinigine remontui ? :(

HDPaulius

Laba diena,

Visų pirmą, visus su Šv. Velykom. Mariukstis, kur pirkai to hermetiko? Kokia kaina? Pas mane irgi toje vietoje, kur nuotrauka Mariuksčio antra, irgi šlapia. Reikia pasipildyti ir man skysčiu vairo stiprintuvo, kokios firmos imti "Dextron" ?

Ačiū

Mariukstis

HDPaulius-na bagazineje liko, rytoj gal eidamas is darbo pasiimsiu zvilgtelti. Bet nesiulau skubeti ir pirkti, nes man nepadejo. Jis man kainavo Vilniaus Senukuose 23 LT. Amerikieciu produktas..

HDPaulius

O kokį papildimą naudojai vairo stipr. skystį? Þinyne nėra parašyta? Jeigu nepadeda, tai pakenkia?

NNZ

CitataMariukstis parašė:
Zmones kokia talpa 2000 m. avensiui (4d4 variklis) vairo stirintuvo skysciui? ...(

telpa 0,8ltr

tai gali bėgt per salnikus, jei žiemą kai buvo šalt iškart pradėdavot, važiuot tada spaudimas didelis susidaro, nes skystis dar tirštas tai galėjo pramušt ir dingsta per ten.

Mariukstis

HDPaulius naudojau ELITE. Ten raso, kad Japoniskiems automobiliams tinka. Gal ir pridariau nesamaniu. Laukiu kitu forumieciu nuomoniu.
NNZ, gal zinote kiek kainuotu tokio tipo remontas???
Aciu:(

HDPaulius

Elite, skystis toks kaip ir rūdos spalvos? Pas tave smarkiai leidžia vairo stipr.kolonėlė? Na arba restauruoti galima, jeigu ji leidžia, nors Jūs minėjote, kad iš giliau. Kaip Utenoje restauracija, kiek mano tėvuko brolis darydavo, imdavo po 300-400lt.

Ačiū

Mariukstis

Taip, rudos spalvos. Na po nakties balute ant asvalto diametru 15-20 cm :(

HDPaulius

Ojj, tada rimta :| atsibos tau ir papildyti kiekvieną dieną? Stiprintuvus girdėjau gerai tvarko hidromote, Vilniuje, o dar ir garantiją duoda 12mėn. Dažniausiai visi purtosi tokiu darbu užsiimti, bet jie dirba greitai ir kokybiškai, kiek esu girdėjęs. Dėl tos germetikos, tai reikia žmogaus klausti kur rekomendavo, gal pas jį ten vos tik šlapia buvo, tai jam padėjo ar pan.

NNZ

jo kaip esantis Vilniuj, galėtum užsukt į hidromotą, jie visada atsakingai dirbdavo, kaina nemažiausia, bet tikrai gerai dirba, bent jau kolkas...