vibracija is vaziuokles

Pradėjo Nerazas, Balandis 23, 2016, 20:27:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

Nerazas

dauk prisiskaites kad pusasiai gali buti,tai pakeiciau pusasius,zinoma niekas nepasikeite.dabar desiu senus atgal ir vaziuosiu per visus servisus lai kiekvienas issako savo nuomuone.pakolkas gedimas nepasalintas.dar vienas klausimas,o gali ta garsa skleisti smagratis vaziuojant kaip apkrova gauna?

Venza

O tu apie filtro dezes skleidziama garsa esi forume skaites?As jau kelinta karta taves klausiu,o tu neatsakai.Vienas jau smagrati pasikeite del sito garso.http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2284.msg43469.html#msg43469
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Nerazas

sory kad neatrasiau.kaip suprantu tai ta oro padavimo y filtra slanga turit omeny?jei ta tai taip persukau medvarsiu,ar ten kaska kitaip reikia sukonstruoti?

Venza

Na jeigu jau medvarzciu prisukai,tai nebeturetu barsket,o tai neseniai cia vienas forumietis skundesi,kad sankaba del to vamzdzio pakeite meistrai  :-]

Nerazas

na galiu pasakyti,kad gedimas pasalintas.niekaip negaliu patiketi kad toky garsa kaip vibracijos kele rato guolis.siandien perpresavau kaires puses rato guoly ,ir viskas susitvarke.garsas buvo kaip vibracijos kaskas panasaus y drebejima niekada nepasakyciau kad rato guolis.rata pasikeles sukinejau bent koky 5 kartus ytarimo nekilo,o kaip nuemiau rata nuemiau suporta ,ir stabdziu diska prasukau guoly tada tik kilo ytarimas kad kaskas ne taip, guolis sukosi per sunkiai.aciu visiems uz savo nuomone ir pagalba.

Venza

Bet rasei,kad rato guoli tau jau pakeite is pat pradziu?

Nerazas

jo guoly pakeite kaires puses,o as pakeiciau desines

Sobis

jo man ir tapati hujne buvo tik man pasaje kad guolis negali taip vibruot tai visa pusasi pakeiciu vistiek taspats poto guoli keiciau susitvarke galiu video ikelt ant kiek man vibravo:DD

kudikis

Citata iš: Sobis Įrašytas Gegužė 13, 2016, 07:40:34 AM
jo man ir tapati hujne buvo tik man pasaje kad guolis negali taip vibruot tai visa pusasi pakeiciu vistiek taspats poto guoli keiciau susitvarke galiu video ikelt ant kiek man vibravo:DD
Ikelk video

Sobis

Zaroliz

Modis

Sveiki. Atsirado problema: važiuojant greičiu nuo 90 iki 110 tame intervale atsiranda kėbulo vibracija, jei akseleruojama palengva, ne taip stipriai jaučiasi, jei akseleruojama stipriai, vibracija didelė? Vibracija ne per vairą, guoliai priekiniai pakeisti. Kas gali būti?

Venza

Vidine pusasio granata susidevejo.