Labai pakiles galas. Avensis 01 m. T22, sedanas.

Pradėjo Avensius, Vasaris 09, 2010, 20:57:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

Avensius

Kilo toks klausimas ar cia iprasta, kad avensio galas buna labai iskiles, ar cia tik su mano auto kazkas negerai, nors teko matyti ne viena avensi su pakilusi galu? Turiu omenyje modeli nuo 98-02.

ryckak

jo, mano irgi siek tiek auksciau uz prieki pakiles. Priekis sunkesnis, cia faktas, tik klausimas ar taip turi buti ar cia jau su amortikais problemos?

fennix

Na amortikas tai tikrai neturi kelt masinos. Jei stipriau spustelejus gala kokius 5 kartus sinchroniskai masina normaliai siubuoja, t.y. nusiledzia zemiau o atleidus pakyla atgal be jokiu girgzdesiu ar strigimu tai amortikas tikrai geras. taigi viskas remiasi i spyruokles. Jei sudetos kietesnes arba aukstesnes tai ir kilsteli gala auksciau. Jokios problemos cia nera, tiesiog daugiau pakraut gali i bagazine kad arkos rato neliestu :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

andriuzz

Pas mane liftbackas irgi galas iskiles. Nieko blogo tame nematau, tik vaizdas per galini veidrodeli tikrai prastas. Parkuotis sunkiau.

Avensius

Kaip ir nieko blogo technine prasme nera, tik, kad vaizdas nelabai koks, atrodo su priekiu ruosiasi zeme arti ir siek tiek primena laikus, kai i audi 100 (silkes) dedavo visokias gumas, teniso kamuoliukus ir pan. kad paskui tik bulviu maisa idejus galas nusesdavo i normalia padeti :D

gogas

tai gal su priekiu kas nors negerai gal kokios spyruokles sutruko o galas tvarkoj.gal kas gali pasakyti ar tinka avensio nuo 98-02 metu spyruokles carinai butu neprosali savo susikelti nes taip jau gumos po visu esu pakises:o

Avensius

Patinka man šis modeliukas, ekonomiškas, smagus vairuoti, trauka vidutinė, bet užtenka, erzina du dalykai, tai tepalų rijimas (1.8 VVT-i) ir pakilęs galas, nors kai pirkau automobilio rida buvo tik 60 000 km, reali, nes buvo su visomis serviso atžymomis. Važiuoklė tikrai tvarkinga, buvo tik vienas galinis amortizatorius is rikiuotės išėjęs, tai pakiečiau naujais bilstein amortizatoriais, o daugiau per du metus eksploatacijos niekas negedo ir keisti nieko nereikejo, tik atlikti techninius aptarnavimus.

gogas

pakelk prieki ir bus ok.o kai tepalus ryja tai vostuvu gumeles pakeisti reiktu pabandyti gal padetu:p

horn

Citatagogas parašė:
pakelk prieki ir bus ok.o kai tepalus ryja tai vostuvu gumeles pakeisti reiktu pabandyti gal padetu:p

ten ne gumelėse problema, o žieduose, nes jie per greitai susinešioja.

oscar666

pakeltas galas masinos....cia taip turi but ir nereikia sau sukt kiausiniu del to...kam trukdo parkuotis,tai siulau naudotis soniniais veidrodeliais dar o ne tik uzpakaliniu vaizdu....
lygis

Saulius SSS

nuo 98m.pas karavanus ir checbekus galas pakiles.tai yra normalu.sedanai-tai jie kazkaip tiesiau stovi.matyt tokia jau natura.kazkaip neteko matyti nei vieno avensio nedusia sikna:D:D:D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Smac

Nu vat ir man nepavyko istiesinti savo sedano :) Keiciau visas spyruokles, galas pakiles liko... Vienas gerai, kad jau netaip kabinu bordiurus...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Avensius

Kaip matau nei spyruuokliu keitimas nepadeda :) Gal kas foto imestu, kaip atrodo jusu avensiai, kad galeciau palyginti su savuoju?

NNZ

nesuprantu kur bėda, pats rašei: ,,Kilo toks klausimas ar cia iprasta, kad avensio galas buna labai iskiles, ar cia tik su mano auto kazkas negerai, nors teko matyti ne viena avensi su pakilusi galu? Turiu omenyje modeli nuo 98-02." nu tai kur bėda jei tavo avensis toks pat kaip ir kiti?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Smac

Nu matai, man tik po 2 keitimo pvz. priekis normaliai pakilo... Taip kad gali buti, kad pas ji irgi kazkoks pereboras su auksciu yra...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)