dirzu keitimas

Pradėjo Bacardis, Balandis 30, 2016, 20:10:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bacardis

Sveiki klubieciai. Arteji mano auto dirzu keitimas.. CV 2003 2.0 d4d 66kw. Kokios firmos dalis rinktis? Kokios kaina mazdaug siai dienai gaunasi? Ar butinai reikia keisti vandens pompa jei ji pasirodytu dar gera? Gal kas is Siaulieciu klubieciu uzsiema siuo remontu?

Bemsas

Jei esi 100%  isitikines, kad vandens pompa atlaikys 100.000km iki sekancio dirzu keitimo, gali jos nekeisti :D  Jei pompa uzsikerta - nutruksta dirzas ir  voztuvai uzlinksta.

Bacardis

Na matai, mes ne vienas nesame isitikine, kad atsibusime po sios nakties... Tad is tavo pasakymo aisku, kad reikia keisti viska :)

eceris

Citata iš: Bacardis Įrašytas Balandis 30, 2016, 21:48:14 PM
Na matai, mes ne vienas nesame isitikine, kad atsibusime po sios nakties... Tad is tavo pasakymo aisku, kad reikia keisti viska :)
tuomet kam užduoti kvailą klausimą jei pats žinot atsakymą. ar 40-50 eu už vandens pompą jums labai dideli pinigai ? pakeičiat ir ramiai miegat

Bacardis

Tai nera labai mazi pinigai, bent jau man nezinau kaip Jums... Ir jos keitimas +40 eur dasideda uz darba.  O t.y viso 90 europietisku. Zodziu daug cia tas malonumas viso
gausis apie 400.

Donis7

Malonumas gal ir ne pigus, bet ramiai, saugiai ir su tvarkingu auto važinėti norisi, ar ne.... ;)

MindaugasB

Citata iš: Bacardis Įrašytas Gegužė 01, 2016, 12:15:47 PM
Tai nera labai mazi pinigai, bent jau man nezinau kaip Jums... Ir jos keitimas +40 eur dasideda uz darba.  O t.y viso 90 europietisku. Zodziu daug cia tas malonumas viso
gausis apie 400.

Tai jeigu pompa uzsikirs, tai skaitai kad bus pigesnis remontas? :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Kazkaip labai daug praso uz pompos keitima. Vistiek ardyti reikia viska.

Bacardis

Jo nemazai... Nezinau kaip istikruju, bet minejo, kad vos ne 2x darbo gaunasi. Be pompos 60 eur uz darba, o su 100. Gal cia meistrelis uzsiplese nzn. Po to euro dauguma dabar debesyse gyvena :)

Bacardis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Gegužė 01, 2016, 12:23:20 PM
Malonumas gal ir ne pigus, bet ramiai, saugiai ir su tvarkingu auto važinėti norisi, ar ne.... ;)

Zinoma, kad norisi ;)

Donis7

Geriau vienu ardymu viską susitvarkyti iš karto, nei paskui antrą kartą ardyti dėl nelemtos pompos. Ir tada išlaidos 2x didesnės bus. Ir dar papildomai nervų ląstelių numarinsi. Pabandyk keliuose servisuose kainas pasiklausinėti, gal kažką pigiau rasi. Dar pakalbink klubietį iš Šiaulių Gallant, jis turi kelis pažįstamus meistrelius, gal su jais pigiau išeitų susitarti.  ;)

Bacardis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Gegužė 01, 2016, 13:27:46 PM
Geriau vienu ardymu viską susitvarkyti iš karto, nei paskui antrą kartą ardyti dėl nelemtos pompos. Ir tada išlaidos 2x didesnės bus. Ir dar papildomai nervų ląstelių numarinsi. Pabandyk keliuose servisuose kainas pasiklausinėti, gal kažką pigiau rasi. Dar pakalbink klubietį iš Šiaulių Gallant, jis turi kelis pažįstamus meistrelius, gal su jais pigiau išeitų susitarti.  ;)

Aciu butinai pakalbinsiu ;)

Bemsas

Mano gyvenime buvo mirusios 2 pompos. Pirma karta mire po 20.000km po dirzu keitimu, nes meistras pasake kad pompa originali dar gera. Pradejo iskart teketi, kita diena uzsikirto ir nutrauke pagrindini dirza, uzlenke voztuvus. Viska pats pasidariaus. Kita karta uzsikirto Corolla Verso 2.2. Nutrauke generatoriaus dirza be jokiu pasekmiu. Kazkaip nesiseka man su pompom :D

eceris

kolega, čia loterija-gali ir sena atlaikyt nekeitus, o gali ir nauja užstrigt. kaip sėkmė nusišypsos taip ir bus :)

robertas1993

Citata iš: eceris Įrašytas Gegužė 01, 2016, 20:17:37 PM
kolega, čia loterija-gali ir sena atlaikyt nekeitus, o gali ir nauja užstrigt. kaip sėkmė nusišypsos taip ir bus :)

tai siulai nekeist vandens pompos? :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211