Visuomet pypsi parkingo sistema ijungus galine pavara

Pradėjo Bion, Birželis 27, 2011, 23:13:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bion

CitataLG parašė:
turiu ir aš tokią pat bėdą - pypsi pastoviai. pasiklausiau daviklių - vienas "neklaksi" ir matosi smūgio žymė ant jo. tai spėju, kad miręs yra? kokie pasiūlymai būtų? ieškot šrote? dėžutė "made in italy" (pz464-t0420-01), daviklis vairuotojo pusėj.

As padariau paprasciau, nors ir buvo patarimu paciam pasiknaisiot. Nuvariau i Tokvila tai jie kartu su diagnostika ir parktronikus pasiziurejo. Su davikliais pas mane viskas gerai, tik jie juos kaip supratau vietom sukeite, nes kazkas neteisingai sudeta buvo ir problemos nebeliko.

Tiesa, jie siulo keisti kazkokia laidu pyne (ale laidus, kurie nuo davikliu iki smegenu nueina), nes ten kazkas jau buvo daryta, lituota ir t.t., todel bet kada numirt gali. Laidai ~90 Lt, sakiau, kai numirs, tada ir keisiu.

Atskirai eilutes saskaitoj del parktronio sutvarkymo nebuvo, nemanau, kad baisiai nuples, jei nuvarysi tiesiai pas juos tvarkyti.

Tadas25

Pas mane ta pati beda nesenai atsirado, ijungi atbulini pradeda pypseti jog yra kliutis o ten nieko nera... davikliai buvo uzdazyti bet nepypsejo, problema islindo neperseniausiai.

rolikas

Ijunges atbulini praciupinek visus daviklius. Jie turi silpnai vibruoti. Jeigu kuris nors ne, tai arba pats daviklis uzlinko, ar laidas iki jo paluzes.