vairas

Pradėjo karlas, Vasaris 11, 2010, 17:49:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

karlas

sveiki girdejau kad avensiui 98m yra liga del vairo drebejimo gal kas tvarket is kur ten kazin dreba cia prie pedalo kur jungias atrodo gerai gal is koloneles pacios,gal kas yra tvarkes,heelp. taip kai vaz.geram kely viskas ok o jei jau yra kokie neligumai tks barskejimas juntamas per vaira. vairo traukes antgaliai geri .:(

NNZ

ten problema kryžmėse vairo. Atrodo smac jas tvarkė, nes jam ten jau užsikirtinėjo, o šiaip jų niekas netvarko, kol nepradeda strigt vairas besukant
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Smac

Tai, kad uzvakar sutvarkiau vel :) Pries gerus metus, man tik sutepe ir kryzmes nekeite nes gera buvo. Siais metais galvojau tas pats, nes vel strigineti pradejo. Bet teko restauroti siurbliuka (130Lt restauracija), nes sutepimas nepadejo, kryzme iki siol sveika ir keisti irgi nereikia... Dabar vel dziaugiuosi vairu :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

horn

Pas mane šiandien sunkiau sukiotis pradėjo truputį pasukus vairą nuo neutralios padėties. Reiks sutept kryžmes ir pažiūrėti ar keičiasi kas ar ne.

litunas

is virsaus slanga nuemes tepei ar kitaip ?

horn

kaip prasidėjo strigimas netikėtai, taip ir baigėsi. Reiks ten pasižiūrėti kas darosi, nes kelis kartus pasikartojo dieną ir dingo.