Avensis stringa stabdžiai

Pradėjo hostname, Gegužė 16, 2016, 09:44:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Aisku,kad stabdosi,tik sunku spaust pedala.Jei abejojama del pusles,pabandymui ja reiktu atjungt. Bet jei dyla kaladele viena as ziureciau suporta

joske5

Pas mane uzspausdavo ratus irgi. Pakeitė cilindriuka viena, o kita sutvarkyt dar pavyko. Suportus sutaise. Dabar lyg ir viskas susitvarkė, bet dar kažkiek  jaučiasi labai lengvas stabdymas kartais. Galo nežiūrėjau. O stabdžių pedalas dabar pas mane toks kaip pasakojai.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

hostname

Na matai, pas mane bėda lokalizavosi priekiniame dešniame rate ir galiniame kairiame, paspaudus stabdžius tie abu ratai blokuojasi ir neatšoka, kol "nenuorini" kurio nors rato iš tų dviejų..., pakeičiau iš daužtos mašinos pagrindinį cilindriuką, situacija ta pati nepakitus... užvariau į vieną, į kitą servisiuką, sako 100% pagrindinis cilindras, keisk ne iš laužyno ir bėdos nebus, nes blokuoja kryžmiškai ratus... Naujas cilindriukas 90eur, remontinis komplektas cilindriuko 5eur... tai paimiau tą pabandymui...

hostname

Paskerdžiau savo senąjį stiprintuvą, tai vieno kontūro manžetai švarūs gražūs pasidenge stabdžių skysčiu, o kito kontūro manžetų paviršius toks kaip riebalas (šiuo atveju DOT'as) su vandens lašeliais nesusimaišęs... matomai dėlto ir problemų kylą sukeliant pumpavimą/gražinimą skysčio... ryt pabersiu dalim ir kitą stiprintuvą ir bandysiu perrint nauju komplektu... galėsiu foto įmest, gal kam ateityje pravers... ir išsiardo ne taip paprasta pasirodo... padaryti ale "vienkartiniai"

hostname

Ok, tiek naudotas, tiek perrinktas pagrindinis problemos neišsprendė, veikia gal kiek geriau, bet staigiau užmynus, lieka prilipe stabdžiai... suportas geras, reiks bandyt ABS bloką gal keist... negali jis ten užsikišęs būt? Išlupiau ABS saugiklį vistiek stringa... būtent tie du ratai... galas/priekis

deficky

o tai cilindriukas prie pedalo pas avensi yra?

hostname

Na kaip prie pedalo... prie pūslės pagrindinis cilindras...

p.s. negali būt kažkas su ABS bloku? Šiaip išlupau saugiklį ABS'o, šviečia ant panelės, kad neveikia ABS, numini stabdžius ir ople tie abu ratai kryžmiškai... sakau gal kur kas jame nutrūke ar dar koks fignia, kad negražina skysčio... šiaip kaip užblokina ratus, pedalas toks kietas būna, paspaudai pedalą stabdžių ir atleidžia kalades...

Mistinė kažkokia hemarojinė problema...

Venza

O bandei padaryt ka as siuliau?
p.s. ir vadink daiktus tikrais vardais:yra stabdziu vakuminis stiprintuvas ir yra pagrindinis stabdziu cilindras.

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

hostname

Visa esmė, kad blokuoja 2 kryžminius ratus, tai jei tas vakuuminis stiprintuvas būtų blogas, nesiblokuotų visi 4-ri?

bladas

Esu skaitęs viename forume, kad irgi blokuodavo, kaip tu sakai, ratus, tik nepamenu - vieną ar du, tai problema atseit buvo stabdžių žarnelėje, viduje buvo atsisluoksniavusi guma, ir neleisdavo stabdžių skysčiui laisvai cirkuliuoti.

hostname

Citata iš: bladas Įrašytas Gegužė 29, 2016, 23:58:06 PM
Esu skaitęs viename forume, kad irgi blokuodavo, kaip tu sakai, ratus, tik nepamenu - vieną ar du, tai problema atseit buvo stabdžių žarnelėje, viduje buvo atsisluoksniavusi guma, ir neleisdavo stabdžių skysčiui laisvai cirkuliuoti.

Šitą variantą aš irgi skaičiau keliose vietose ir praktikoje girdėjęs, bet blokuodavo vieną ratą berots. Esmė ir yra, kad skystis lieka kažkur užblokuotas, kai staigiai nuspaudžiamas stabdžių pedalas ir negali sutekėti atgal... o kai paminkai, matomai kažkur kažkas prasijudina ir subėga atgal... Jei vienas ratas būtų, vėl kiti variantai, o čia du blokuojasi ir iškart... Išbandysiu šiandien Venza patarimą...

hostname

Pakeista ABS bloko mechaninė dalis, problema dingo, elektroninė dalis buvo gera senoji, o su nauja ant prietaisų skydelio lempučių "eglutė" švietė, matomai reiktų kompiuteriu pasidarbuot prisijungus, norint naują elektroniką prisirišt...

Artūras Alytus

Nekuriant naujos temos. Tikrino važiuoklę ir pareiškė, kad reikia pasikeisti priekinių stabdžių šlangutes. Nesu to daręs. Ar labai ten sudėtinga? Kokių spec. raktų gali prireikti ? Nusižiūrėjau firma TRW, ką manote ? Pakeitus kaip nuorinti ? Dėkui

MindaugasB

TRW yra gana nebloga firma. Kai kurie peikia, bet siaip didzioji dalis patenkinta. Pats turiu sudejes i Toyota TRW pries 2 metus, nenusivyliau. Geriau nei Bosch ar china no-name. Dar ATE firma is tokiu ne per brangiu giriama.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Artūras Alytus

Imsiu TRW. Servize norėjo 25 už vieną žarnelę plius darbas. Geriau keisiu pats ir pigiau tikrai rasiu.