Avensis stringa stabdžiai

Pradėjo hostname, Gegužė 16, 2016, 09:44:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Egis_

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Liepa 08, 2016, 12:54:04 PM
Imsiu TRW. Servize norėjo 25 už vieną žarnelę plius darbas. Geriau keisiu pats ir pigiau tikrai rasiu.
tik ziurek nenulauzk vamzdelio, nes turetu buti papuves. Man passatui dabar keite draugas pr.slangeles, dejau LPR firmos, atsissuko sunkokai reikejo net pakaitinti tam tikras vietas.

Rolkis72

Man irgi teko keisti slangutes,atrodo ir rankos nekreivos,bet ten taip viskas uzpuve,vienu zodziu prisidariau tiek bedu,kad kita puse daviau serviso darbuotojams,deje man uz pakeitima servise paprase 10 euru,slangutes jau turejau.

egariukas1

Gal kas keitet stabdziu vamzdelius universalui?Kazi kokio ilgio pirkt.Supuvo galinio kairio rato

valdasantonis

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Gruodis 30, 2016, 17:05:23 PM
Gal kas keitet stabdziu vamzdelius universalui?Kazi kokio ilgio pirkt.Supuvo galinio kairio rato
Mes servise kokio ilgio reikia, tokį ir padarom. Manau, kad ir kituose miestuose servise pagamintu kokio reikia.

katana7

Čia šitų automobilių liga, kai turėjau Avensi I, tai ir man buvo prakiuręs vamzdelis stabdžių.

toredo

Cia yra visu senu automobiliu liga, kurie eksploatuojami lietuvoje

robertas1993

Citata iš: toredo Įrašytas Gruodis 31, 2016, 11:35:31 AM
Cia yra visu senu automobiliu liga, kurie eksploatuojami lietuvoje

nevisai, dar iki siol yario MK1 vamzdeliai ant dugno ir visur kur tik imanoma iziuret, atrodo nauji nei rudeles niekur nesimato :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

toredo

o masina pirkai is salono? jei ne, tai juos iki taves kazkas jau pakeite.

joske5

Citata iš: hostname Įrašytas Gegužė 31, 2016, 00:08:22 AM
Pakeista ABS bloko mechaninė dalis, problema dingo, elektroninė dalis buvo gera senoji, o su nauja ant prietaisų skydelio lempučių "eglutė" švietė, matomai reiktų kompiuteriu pasidarbuot prisijungus, norint naują elektroniką prisirišt...
Aš pradėjau nuo ABS bloko keitimo, bet niekas nepasikeitė. Pakeitus pagrindinį stabdžių cilindrą viskas susitvarkė.

Išsiųsta naudojantis D5803 Tapatalk 4 Lt

Žemės matavimų ekspertas
860342816

robertas1993

Citata iš: toredo Įrašytas Gruodis 31, 2016, 19:42:40 PM
o masina pirkai is salono? jei ne, tai juos iki taves kazkas jau pakeite.

auto pirkom 2 metu senumo
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211