Pagrindinis meniu

GPS. Ar naudojate?

Pradėjo Smac, Rugpjūtis 16, 2008, 02:11:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

deja :) man reikia tomtom softo uiq3 telefams, joks kitas manau netiks...
siaip ir 6 versija neblogai veikia :) bet jei yra naujesne visa laika norsi isbandyti :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Jordan

PAs mane navigacijoj yra tik rytu ir centrine europos.. Gal kas turit ir vakaru europos nesena map'a?
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

kubilas

pas mane gal ir nevisai senas ,kazkaip vasaros pradzioj TOMTOM saite atnaujinau.tik nezinau kaip parkelti i kita,bet, manau cia visiskai neproblema.

Jordan

Citatakubilas parašė:
pas mane gal ir nevisai senas ,kazkaip vasaros pradzioj TOMTOM saite atnaujinau.tik nezinau kaip parkelti i kita,bet, manau cia visiskai neproblema.
koks pas tave tomtom modelis? O zemelapis koks? apima visa europa?
As nusipirkau bet biski nervina (nors vaziuot dar neketinu) bet vistiek, nera prancuzijos, ispanijos ir t.t. tik centrine europa..

Vycka

Dino, tai nusipirk trukstamus zemelapius arba piratinius isidek. Kam nervuotis? :)

Jordan

CitataVycka parašė:
Dino, tai nusipirk trukstamus zemelapius arba piratinius isidek. Kam nervuotis? :)
a va kad netelpa. Atminties viso 1 GB. dabar laisvu 500MB o vakaru europa uzima ~900Mb...

kubilas

Mano Tomtom one. o tau reik isplesti atminti.

Jordan

Citatakubilas parašė:
Mano Tomtom one. o tau reik isplesti atminti.
pas mane tomtom XL . Kiek skaiciua internete tai tik one pleciama atmintis, kitu neplecia.

kubilas

Pabandyk  atsiverst Skelbiu.lt, ir ten pajieskoti.

Jordan

aha o is kur jus siunciates map? atsisiunciau prancuzijos mapa, bet reikia ji aktyvuoti, kodo ner :(

audrius

sveiki naudoju igo 8 tai nauja programa su 3d funkcija (matosi namai) zemelapiai 2008 07 men super daiktas rekomenduoju
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

zally

Sveiki, naudoju originalia Toyotos navigacine sistema.Tik ka isleistas Lietuvos zemelapis.Nespejau visko patikrinti, bet Vilniuje neblogai veikia.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

unholy

kaip tik domiuosi GPS, nes tevas ruosiasi pirkti. man pasake taip.garmin rimtesni zemelapiai, kas labiau megsta visokias turistines ir t.t. keliones.zodziu offroad'e jis geriau.o mieste tomtom. kuo skiriasi kaina 500 nuo 1k ? brangesni turi bluetooth sasaja.galingesnis procesorius, 400mhz.reiskiasi greiciau sukasi softas,greiciau apskaiciuoja ivairius marsrutus.o svarbiausia turi prapleciama atminti.nes vidine atmintis yra maza ir visu zemelapiu neprigrusi.zodziu SD korta kisasi iki 4gb.beto tomtom'ui zemelapiu ivairiu pilna internete,o su garmin sunkiau kiek ziurejau.ziurejau ateities GPS, tai realiam vaizde rodys kryptis kur vaziuot:)

ToyotaClub

unholy kaip tik turiu tau info apie viena GPS gal sudomins geresnis uz Tom Tom. Jei sudomintu pasakyk kad nuo manes :) Atsiusiu tau i emeila bendra info apie si GPS modeli:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

unholy

CitataToyotaClub parašė:
unholy kaip tik turiu tau info apie viena GPS gal sudomins geresnis uz Tom Tom. Jei sudomintu pasakyk kad nuo manes :) Atsiusiu tau i emeila bendra info apie si GPS modeli:)

kam ka pasakyt ?:) na gal ir domina, tai gali persiust i pasta info apie ta GPS, zinoma ir kaina domina.