GPS. Ar naudojate?

Pradėjo Smac, Rugpjūtis 16, 2008, 02:11:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

Jordan

as irgi nelabai supratau ka kam cia pasakyt reik :D
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

ToyotaClub

Trumpai jei sudomino tas GPS kurio info persiunciau tau i pasta ten ir kainos viskas surasyta smulkiai, pasakyk pasakysiu veliau su tuo pasakymo kas kaip, kur kreiptis ir t.t  :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Smac

Kazkaip mislem pradejote bendrauti: tas gps apie kuri persiunciau, su tuo kas kaip, kur kreiptis ir t.t. :) Ar cia slaptas karinis GPS modelis, kad nei karto nepaminejote pavadinimo? :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

ToyotaClub

Smac EUROGPS taip vadinasi :) – tai pirmas surinktas Lietuvoje pagal  Europos Sąjungos standartus GPS navigatorius. Naudojamas automobilių ir pieščiujų navigacijai vakarų ir rytų Europoje. Jei nori ir tau galiu atsiusti info apie ji :)

NNZ

TC jei gali man irgi atsiusk duomenis.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ToyotaClub

NNZ gerai atsiusiu tau tuoi pat:) Jei sudomins sakyk pasakysiu adresiuka kur isisgyti vilniui:)

Smac

Tai gal internete yra kokios info paskaityti? Negi kiekvienam dabar siuntinesi offline skaitala? :) Idomu, kad LT gaminys...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

ToyotaClub

Smac kiek ziurinejau aisku viena akim , tai kazkaip nelabai maciau informatyvios info apie si GPS :) gal as taip greit prameciau ir nepastebejau :) Tai jei paprasys atsiusiu man gi nesunku:) Tau ir issiunciau idomumo deliai paskaityti :)

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Smac

Jep nedaug, bet visi tik gyria :) geras bonusas apie fotoradarus :)

ToyotaClub

Neblogas manyciau daigciukas:)

kaktusas

Aš vis niekaip nedasigyvenu iki tokio prietaiso..
Bet įdomu ir su žemėlapiu važinėt :)

ToyotaClub

kaktusai kur cia :) krize dabar tai ko noreti:) kainos kyla algos mazeja:) ex teks palaukti :)

kaktusas

Na matyt :)
Bet jei tikrai prireiks tai ir bus :)

ToyotaClub

Man atrodo cia mada:) kaip su elektoriniais gyvuneliais, kaip kazkada buvo:) vienas turejo ,ir visai lietuvai prireike tureti:) tai cia ir su GPS kaip zaisliukas :) kol atsizaidzia:) aisku geras dalykas bet lietuvele maza :) niekur toli ir daug nevaziuoja:) keliai keliukai matyt jau mintinai zinomi :) Na uzsieni privalumas :)