Šviesų aukščio reguliavimo varikliuko pajungimas

Pradėjo Donciuxx, Birželis 09, 2016, 20:37:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donciuxx

Gal galite paaiškinti kaip reikia pajungti varikliuką ? įtariu, kad pas mane yra pakeistos lempos naujesnėmis, ir nesutampa fiškes, gal žinote, kaip reikia sujungti laidus ?

Venza

Ar tikrai tavo masinoje yra zibintu aukscio reguliavimas?Ar paneleje yra reguliavimo ratukas?Sitos fiskes ne faru reguliavimo pas tave.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donciuxx

Dėkui, kad užvedei ant kelio, nes kai tu pasakei kad tos fyškes negali būti, tai puoliau ieškoti dar vienos fyškes ir po ilgų paieškų prie žibintų radau užkišta dar vieną fyškę (paslėptos buvo :( ), šita tai tikrai yra skirta valdymui.
Gal žinot kvadratinės fyškes kodą ? ir kaip jas reikėtų sujungti ?
O ratukas tikrai yra.

Venza

Man atrodo,kad i tavo masinos zibintus sudeti VW-Audi varikliukai.Ju fiskes panasios.

robertas1993

ne, varikliukas tai nuo toyotos (originalas), katik  pasiziurejau pas save :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

ir speju auto ne faceliftas o paprastas ir auto visas priekis sudetas nuo facelifto ( zibintai, bamperis, sparnai) :)  nes tos fiskes yra nuo paprasto o ne facelifto(pas facelifta visai kitokios fiskes) :) pas zibintas su varikliuku irgi facelifto, pas paprasta, varikliukas stovi viduj zibinte
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donciuxx

Mašina 2002.09, bet kaip suprantu, tai tas faceliftas pradėjo eiti nuo 2003, galvojau mano vienas iš pirmų su faceliftu, bet irgi manau, kad yra keistas priekis :)
Bandžiau pagal nuotrauka ieškoti fyškes lemonoje ir milgretoje, tai nerado man atitikmens, reikės paieškoti laužynuose. Tik dabar galvoju ar verta man tuo reikalu užsiimti, nes jei aš salone uždengsiu ratuką, tai TA neturėtų kabintis? gal užteks tik sureguliuoti žibintus ir viskas. Nes jei to neužtenka, tai jei ir pajungsiu varikliukus tai klausimas kaip bus su šviesų reguliavimu, nes įtariu, kad gali būti, taip kad per mažai varikliukas sukinėsis ar dar kas nors nesutaps.

Venza

Logiskai mastai  :goodboy:  .Taip ir padaryk,o paskui galesi sau zaist  su tuo reguliavimu,jeigu noro bus  ;)

robertas1993

arba pabandyk pas pazistama kuris turi paprasta yari, persimontuok visa auto prieki kai praeidinesi TA :D siaip varikliukai kilnosis tiek pat kiek paprastam tik reik fiske nukirpt (jei rasi fiske autolauzne, butu labai gerai) ir susilituot su varikliuku :)

p.s. dar tau man atrodo gabaritu fiskes reikes tau, ar ne? :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donciuxx

Aha, labai daug norinčių atsiras paskolinti mašinos priekį :D
Patikrinau, visos kitos šviesos veikia :)

ToyotaClub

Kiek is nuotraukos matau salono plastmases spalva ne facelito, tokios buvo iki facelito isleidimo, kaip ir salono detales senesniuose skiresi nuo naujesnio. Per tech manau prisikabins del aukscio reguliavimo  mygtuko ir zibintu, kad tu ir pasliepsi, nes pas 2002 yari taip pat zibintai buvo reguliuojami, tik tebuvo ratukas salone. Nepamenu man regis iki 2002 visi turejo tokia galimybe. Kiek paciam teko matyti yariu visuose buvo aukscio reguliavimo ratukas.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas