Del gabaritinių lempučių*

Pradėjo zilvinas929, Liepa 27, 2011, 21:37:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

zilvinas929

Atsitiko toks dalykas,,,

prikabinau prie auto priekabą, nedegė priekabos viena gabaritinė lemputė. Pabandžiau pašalinti gedimą, tai yra lemputė neprisispaudė prie kontakto ir meistraujant  įvyko trumpas ko pasekoje....Užgeso automobilio gabaritai tiek priekyje tiek gale, taipogi skydelio apšvietimas. Atidarius kapotą patikrinau saugiklius dėžėje visi sveiki. Ar dar kur yra papildomų saugiklių?????

AUTOMOBILIS///- AVENSIS 2002m 4D4 pikapas

Silkinas

Yra saugikliai salone, kairėje vairo pusėje. Po dėžele.

Henris

ir pridursiu: labai hrenovas priejimas, geriau tikrint is kart su testeriu, nes jei sugalvosi traukti rankomis, uzjauciu :) nebent rankos smulkios kaip pas japona :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Rober

CitataHenris parašė:
 nebent rankos smulkios kaip pas japona :)
Noréjai pasakyti rankos kaip japono :)

mind

Turiu smulkias replytes tokiam reikalui. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Henris

na replytes gal ir pades, as lindau su pincetu imt, bet ten taip giliai ikista, kad pasiekti, dar trukdo kazkokie laidu ziuzulai. Ir saugikliai tie mazieji dar...

zilvinas929

DËL GABARITINIØ LEMPUČIØ
Kiek yra saugikliu po vairu? (aš radau keturis) peržiūrėjus visi sveiki. Gal dar kur yra papildomai saugiklių kurių aš nežinau????

mind

Yra tikrai daugiau nei 4- mažiausiai 10.
Tokia dėtuvė išsiima ir po ja randasi tie saugikliai.

Silkinas

CitataHenris parašė:
na replytes gal ir pades, as lindau su pincetu imt, bet ten taip giliai ikista, kad pasiekti, dar trukdo kazkokie laidu ziuzulai. Ir saugikliai tie mazieji dar...
O po variklio dangčiu esančios saugiklių dėžutės dangteliu yra specialus pincetas traukti tiems mažiems saugikliams.

Singer

Už visus gabaritus atsako vienas saugiklis TAIL 10A, randasi po prietaisų skydeliu, nuėmus dangtelį, ten dar rėlių yra tam bloke.
http://www.avensis-club.ru/gallery2/d/30856-2/DriveJB.jpg

Hmm, pasirodo apie senąjį Avensį kalba eina, o aš čia apie antrą parašiau :| . Na gal kam pravers.

Henris

As irgi snekejau apie antraji, nes pas mane po vairu, ten kokia 20 saugikliu, jei ne daugiau ir po kapotu dar kruvele :)

zilvinas929

Suradau kur yra išdėstyti saugikliai...
Pirma vieta, po variklio dangčiu žiūrint iš priekio dešinėje pusėje.
Antra vieta, po vairu kairėje pusėje kur atsidaro dėžutė (lengvesnis prėjimas nuėmus visą plastmasę, kuri tvirtinasi ant dviejų samariezų)
Trečia vieta po antros žemiau apie 20cm.

AVENSIS   2002M. 4D4 PIKAPAS

Dar turiu klausimeli PRIEŠRÛKINIAI ÞIBINTAI GALE, gal kas atsakys, patars...

Įjungus priešrūkinių lempų jungiklį, pasukus du kartus.Užsidega indikacija skydelyje, kad dega žibintai priekije ir gale. Dega hologenai tik priekije, gale priešrūkiniai žibintai nedega.
Lemputės geros, saugikliai sveiki, išėjimas iš kėbulo į galinį dangtį laidai sveiki, bet į lempas maitinimas neateina.

mind

Relę tikrink, randasi prie vairuotojo kairės kojos po panele tokia (apdaila), atrodo ten, tiksliai nepamenu.