Yaris pirkimas is salono

Pradėjo Rutu, Birželis 12, 2016, 16:37:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rutu

Sveiki,

Noreciau nuomones,patarimo del automobilio pirkimo. Domina lizinginis pirkimas is salono naujo ar naudoto automobilio. Ar verta taip pirkti? Siuo metu dominantys modeliai: Yaris, Aygo ir Honda Jazz...

eceris

žiūrint kaip pats nusiteikęs tam reikalui. sakykim auto kainuoja, na 15 k eu. 20% įmoka, bus 3000. lizingas 5 m bus kažkur apie 200 eu kas mėn, ir pasiliekat likutinę vertę na kokius 3000 eu. gale lizingo pratęsiat išmokėjimą, ušperkat auto,  arba paliekat auto ir imat naują lizingu. rodos elementaru ir pilnai išsimokama....
  perkat naudotą lizingu. kaina automatiškai bent 30%mažesnė nei naujos-toliau viskas tas pats. bet esmė kokią nupirksit tą naudotą-kiek mušta, kokie defektai išlindę buvo, garantijos jau kaip ir nelabai yra, rida irgi svarbu...
  dilema, sutinku :) ir aš nežinau ką rinkčiausi :think:

robertas1993

tarp tu isvardintu automobiliu imciau yari :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donis7

Jei finansai leidžia, tai imk naują.

balticam

Jei išgali - imk naują.
Dar priklauso kiek daug važinėsi: jei tik iki sodo ir tik vasarą-tada neverta dėl nuvertėjimo..
Naudota iš salono - didžiulis N E . Bent jau man. Niekada neimčiau.

Rutu

Del naudotos masinos mazesnes kainos tai va man keista... Tikejaus irgi bus mazesne kaina, o palyginus mototojos pasiulyma naujai ir naudotos kaina, tai nauja tik 100 eur brangiau.... Naujos pasiulyme 12600 su paruosimu eksploatacijai, ta sertifikatu ir registracija regitroj, o naudotas ju psl 2013 metu kaina 12500 eur...
Kaip beje geriau yra ar rinktis likutine verte ar be jos tuos 5 m?
Dar klausimas, ar lizingu imant nauja visada toyotos servise priklauso pagal garantija ir kasko serviso paslaugos, ar bus kad reiks is savo kisenes palikt pinigeliu? :)
Beje kaip ten su tais km. Ar man butina isvaziuot tuos km kiek salygose? Nes man auto pagrinde reikalingas mieste, na galbut kartais ir uz miesto.

Rutu

Beje gal kas zino del nauju auto. Esu girdejus,kad salone daznai ikisa ale nauja auto, bet ji buna is tu kur bandomuosiuose vaziavimuose visi vazineja ir variklis suvaro... Ar tiesa sie gandai? :)

Bemsas

Su likutine verte reikia moketi mazesne lizingo imoka. Bet po 5m masina bus ne tavo. Jei noresi ja issipirkti - reikia sumoketi likutine verte. Arga grazini ja atgal.

Egis_

Citata iš: Rutu Įrašytas Birželis 12, 2016, 20:16:43 PM
Beje gal kas zino del nauju auto. Esu girdejus,kad salone daznai ikisa ale nauja auto, bet ji buna is tu kur bandomuosiuose vaziavimuose visi vazineja ir variklis suvaro... Ar tiesa sie gandai? :)
na nelabai realu, kadangi bandomosios masinos buna pardavinejamos su nuolaidomis ;) realiau yra nusipirkti kokia su transportavimo kebulo defektais ir jau suremontuota ir parduodama kaip nauja :D

katana7

Jei leidžia finansai, tai pirk nauja.

Pulkininkas

Atsakymas negali būti vienareikšmis, nes naudota naudotai nelygi. Pavyzdžiui aš pirkau naudotą, lygiai dviejų metų senumo banko kieme ilgą laiką stovėjusią lizinginę Corolą Verso, kurios odometras rodė 5 105 km (benzinas). Sumokėjau 60 % naujos kainos. Nesijuokite, rida buvo ir yra tikra. Dabar šitai mašinytei jau 8 metukai, bet nieko jai dar nedariau. Tiesa, prieš 6 metus Tokvila dar pagal garantiją pakeitė visus stabdžių diskus ir kaladėles, mat bestovint diskai buvo surūdiję :)
Moralas paprastas, jeigu pasitaikė naudota, bet labai gera, reikia pirkti naudotą. Kam be reikalo pinigus mėtyti? Juk po dviejų metų naujoji būna smarkiai nuvertėjusi. Mano atveju net 40 %.

Myjack

Citata iš: Pulkininkas Įrašytas Birželis 13, 2016, 13:13:23 PM
Atsakymas negali būti vienareikšmis, nes naudota naudotai nelygi. Pavyzdžiui aš pirkau naudotą, lygiai dviejų metų senumo banko kieme ilgą laiką stovėjusią lizinginę Corolą Verso, kurios odometras rodė 5 105 km (benzinas). Sumokėjau 60 % naujos kainos. Nesijuokite, rida buvo ir yra tikra. Dabar šitai mašinytei jau 8 metukai, bet nieko jai dar nedariau. Tiesa, prieš 6 metus Tokvila dar pagal garantiją pakeitė visus stabdžių diskus ir kaladėles, mat bestovint diskai buvo surūdiję :)
Moralas paprastas, jeigu pasitaikė naudota, bet labai gera, reikia pirkti naudotą. Kam be reikalo pinigus mėtyti? Juk po dviejų metų naujoji būna smarkiai nuvertėjusi. Mano atveju net 40 %.
Logikos tame tikrai yra... Teko važiuoti su vienos savivaldybės įmonės mašina - Ford S-max. Mašina per 3 metus nuriedėjusi apie 6200 km. Atrodo visiškai nerealu, bet pasirodo, su ta mašina tik 3 kart per savaitę vadovas vežamas į savivaldybę ir atgal. Tai nieko ir neįsuko :) Pasibaigė lizingas - atidavė salonui :) Kažkam pasisekė :)

eceris

Citata iš: Bemsas Įrašytas Birželis 12, 2016, 21:07:18 PM
Su likutine verte reikia moketi mazesne lizingo imoka. Bet po 5m masina bus ne tavo. Jei noresi ja issipirkti - reikia sumoketi likutine verte. Arga grazini ja atgal.
likutinę vertę man rodos irgi galima lizinguotis

Rutu

Sveiki,

as vel del Yario klausiu.... :)

Zodziu dar neapsisprendziu.... ar imti automata ar mechanine? Kainos skirtumas 2000 euru tarp ju (nauji modeliai)
Pati dbr pavaziavus automatu, svaigstu tik apie ji... :) bet imant masina is salono ir taip jau suma didele... o dbr dar reik apsisprest del automatines ar mechanines dezes... Kas ka galit patarti?

Antras klausimas butu biski ne i tema... :), bet... jei imant auto is salono, nuomones kas geriau: Toyota Yaris, Opel Corsa, Ford Fiesta, Citroen C3?

balticam

Automatą imčiau jei daug važinėčiau mieste. Jei užmiestyje dauguma pravažiuotų km, tai manualas.
Perkant iš salono-jokio didelio skirtumo dėl markės nematau-visos geros kol naujos. Jei galvočiau ilgesniam laikui pasilikt-  Toyota.
Opelis ir Citroenas ne man,bet daug kas perka ir juos...