Prius - klausimai/atsakymai

Pradėjo neimanciuks, Birželis 12, 2016, 20:40:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Ponas - mintis aiskiau destykit. Nelabai suprantam ka norit pasakyti ar paklausti. Na, nebent su savim norit pakalbeti, tada ok.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ilja 510

Toyota Prius 2011m.

bestest

Iš ko tuos priusus gamina? Žmona teises išlaikė, reikia su žaliu lapu važinėti — o priusui ant užpakalio joks magnetinis niekur nelimpa :D

Venza

Priekinis kapotas ir galinis dangtis is aliuminio  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: bestest Įrašytas Gegužė 17, 2017, 07:49:24 AM
Iš ko tuos priusus gamina? Žmona teises išlaikė, reikia su žaliu lapu važinėti — o priusui ant užpakalio joks magnetinis niekur nelimpa :D
O tai tikrą lipduką "v padlu" klijuoti? Limpa prie visko :D

augisz

Nu as irgi magnetini dejausi, nes vazinejo ir tetis tuo metu su masina. Dalinomes 2 masinas tai lengva perdeti nuo vienos ant kitos.  :V :V :V

slashas

Citata iš: augisz Įrašytas Gegužė 17, 2017, 21:14:28 PM
Nu as irgi magnetini dejausi, nes vazinejo ir tetis tuo metu su masina. Dalinomes 2 masinas tai lengva perdeti nuo vienos ant kitos.  :V :V :V
Aš tai užklijavau kai žmonai dar reikėjo ir nejaučiau diskomforto, dėl to, kad ir ant mano mašinos tas lapas :)

augisz

Cia ne diskomforte esme, o vairuotoju kulturoj. Mato kleva ir sudas verda  (!?)

slashas

Citata iš: augisz Įrašytas Gegužė 17, 2017, 22:42:15 PM
Cia ne diskomforte esme, o vairuotoju kulturoj. Mato kleva ir sudas verda  (!?)
O man dzin ant tokių, negi dabar man deginti savo nervų ląsteles, važiuoju sau ramiai ir nekreipiu dėmesio į visokius asilus aišku kartais baisu, kad neikaltu, bet čia jau ir ne lape esmė :)

Zaroliz

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 17, 2017, 22:36:22 PM
Aš tai užklijavau kai žmonai dar reikėjo ir nejaučiau diskomforto, dėl to, kad ir ant mano mašinos tas lapas :)
Na bet jei pas tave užklijuotas lapas, tai ir turi važiuoti pagal klevo taisykles, nesvarbu, kad turi stažą. Švogeriui prieš kažkiek metų teko nuplėšti klevą, kad neduotų baudos už greičio viršijimą, bet cia gal daugiau policininkų žmogiškumo/kultūros klausimas

Išsiųsta naudojantis Lenovo TAB 2 A10-70L Tapatalk 4 Lt

slashas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Gegužė 17, 2017, 23:22:22 PM
Na bet jei pas tave užklijuotas lapas, tai ir turi važiuoti pagal klevo taisykles, nesvarbu, kad turi stažą. Švogeriui prieš kažkiek metų teko nuplėšti klevą, kad neduotų baudos už greičio viršijimą, bet cia gal daugiau policininkų žmogiškumo/kultūros klausimas

http://www.siauliu.policija.lt/?q=node/8234

O čia jei policijai kiltu noras tave nubausti dėl klevo ženklo, stažas tra viršiau už ženklinimą
http://eteismai.lt/byla/184571266975327/II-74-279/2009

Zaroliz

Vadinasi, tada jie tiesiog norėjo pinigo į kišenę :-)

slashas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Gegužė 17, 2017, 23:27:46 PM
Vadinasi, tada jie tiesiog norėjo pinigo į kišenę :-)

Na ne pinigo, tiesiog manau neišmanymas, čia vien su protingumo principu bylą laimėčiau :)

Zaroliz

Visko gali būti, tiesiog žinau, kad buvo toks atvejis :-)

Išsiųsta naudojantis Redmi Note 3 Tapatalk 4 Lt

bestest

Prie ko čia "v padlu" ar diskomfortas? Koks skirtumas, kokios teismų nutartys? Su invalidumo lipdukais važinėja invalidai. Su dygliuotų padangų lipduku - dygliiotos padangos. Klevo lapas reikalingas tik vairuotojams be stažo.

Iš principo nenoriu papulti į tokią situaciją, kur man su kuo nors reikėtų dėl to aiškintis.

Px, kol kas radau visai lankstų būdą: to magnetinio klevo kraštą užkišti už bagažinės apdailos plastiko — visai nieko sprendimas, laikosi labai gerai.