Prius - klausimai/atsakymai

Pradėjo neimanciuks, Birželis 12, 2016, 20:40:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Klevo lapas labai gerai. Vaziodamas matai, kad vazioja be stazo ir yra tikimybe nenuspejamam manevrui. Jei net ir padaro kazka, netaip pikta yra, nes matai kad neturi dar patirties. Blogiau kai be patirties nededa jokiu lapu (nes tai zemina vairuotoja) ir pradeda nenuspejamai manevruoti. Atrodo kad vazioja keliu gaidelis kazkoks, tycia sudarinedamas avarines situacijas.

slashas

Citata iš: bestest Įrašytas Gegužė 18, 2017, 07:49:07 AM
Prie ko čia "v padlu" ar diskomfortas? Koks skirtumas, kokios teismų nutartys? Su invalidumo lipdukais važinėja invalidai. Su dygliuotų padangų lipduku - dygliiotos padangos. Klevo lapas reikalingas tik vairuotojams be stažo.

Iš principo nenoriu papulti į tokią situaciją, kur man su kuo nors reikėtų dėl to aiškintis.

Px, kol kas radau visai lankstų būdą: to magnetinio klevo kraštą užkišti už bagažinės apdailos plastiko — visai nieko sprendimas, laikosi labai gerai.
O tu turbūt kaifuoji jį kaskart nuimant? :) man kita situacija buvo, aš tokį esu pamiršęs uždėti, tai žmonai teko susimokėti, patykėk pikta žmona yra blogiau už klijuojama lipduką ;)

bestest

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 18, 2017, 09:29:35 AM
O tu turbūt kaifuoji jį kaskart nuimant? :) man kita situacija buvo, aš tokį esu pamiršęs uždėti, tai žmonai teko susimokėti, patykėk pikta žmona yra blogiau už klijuojama lipduką ;)

Jį nuimti ir uždėti mano atveju yra labai lengva, tai problemų nesukelia. Ir jau geriau taip, nei važiuoti su ar be lipduko kai jo, atitinkamai, nereikia arba reikia.

antandrius

Šio forumo atsakingi asmenys intensyviai naikina jiems nepriimtinas temas, tai gal bent čia neištrins  :D

Įsigijau Prius Plus, tačiau trūksta galinių bagažinės sėdynių. Nuotrauką prikabinu. Tikriausiai visai aktualu bus ir Prius V turėtojams.

Gal į Prius Plus bagažinės sėdynes galima pritaikyti iš kitos toyotos? Gal kam teko bent jau matavimus atlikti?

slashas

Citata iš: antandrius Įrašytas Liepa 19, 2017, 08:50:15 AM
Šio forumo atsakingi asmenys intensyviai naikina jiems nepriimtinas temas, tai gal bent čia neištrins  :D

Įsigijau Prius Plus, tačiau trūksta galinių bagažinės sėdynių. Nuotrauką prikabinu. Tikriausiai visai aktualu bus ir Prius V turėtojams.

Gal į Prius Plus bagažinės sėdynes galima pritaikyti iš kitos toyotos? Gal kam teko bent jau matavimus atlikti?
Temos neatitinka formato ir elementarios informacijos trūkumas, koks prius, kelinti metai. Va jau su trečia ar ketvirta tema judi link to :) negi taip sunku daugiau parašyti? Plius jei kažko žmonės ieško, tai bent tel numerį palieką...

P.s. Eilinį kartą nepataikai, nes čia prius III diskusijų skiltis, o ne V...

MindaugasB

Antandrius - man tik vieno mygtuko paspaudimas ir postas ir iš čia lėks. Susitvarkytum normaliai temą ar užklausą, tai ir palikčiau, bet kadangi tau vis negana, tai nelabai turiu ką ir pasiūlyti. Tu postink - aš trinsiu, kas viršys forumo elementarią tvarką. Sėkmės ieškant.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

antandrius

Citata iš: slashas Įrašytas Liepa 19, 2017, 10:21:34 AM
Temos neatitinka formato ir elementarios informacijos trūkumas, koks prius, kelinti metai. Va jau su trečia ar ketvirta tema judi link to :) negi taip sunku daugiau parašyti? Plius jei kažko žmonės ieško, tai bent tel numerį palieką...

P.s. Eilinį kartą nepataikai, nes čia prius III diskusijų skiltis, o ne V...

Tai kad mano Prius +, ar čia skaitosi ne III karta?

LiDu

Vairuotojo sėdynė nevaikšto nei pirmyn, nei atgal. Pažiūrėjus po sėdyne, nieko kas trukdytų nematau.
Kur pradėt ieškot problemos?

Zaroliz

O begėliuose nieko nėra? Gal prirūdijo?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

LiDu

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Rugsėjis 10, 2017, 18:24:56 PM
O begėliuose nieko nėra? Gal prirūdijo?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kiek apžiūrėjau, tai nieko nesimato, net ir tie bėgeliai nevisai išorėje, kad taip lengvai į juos kazkas patektų. Galvoju jei kas butų begelyje, tai bent į viena puse vistiek pasiduotu.
Reiks įdėmiau apžiūrėti, kaip ten kas valdosi  :)

Tankystas

Citata iš: antandrius Įrašytas Liepa 19, 2017, 08:50:15 AM

Y prius V neimanoma ideti 7 vietu salono.
Skiriasi antra sedyniu eile - pas V neslankioja antra eile, pas pliusa antroje eileje 3 atskiros nepriklausomai slankiojancios sedynes.
Trecia eile tiks tik nuo prijus plius
Ir desertui - pas prijus V baterija stovi bagazineje uz antros eiles, o pas prijus plus - tarp priekiniu sedyniu. Taigi paprasciausiai NEYMANOMA butu ideti trecia eile, nes toje vietoje yra baterija pas prijus V.
Enjoy 'murica :D

Liutas111

Dėl sėdynių slankiojimo pas Prius V netiesa jos ant bėgelių ir slankioja, ir tai daro net dalimis atskirai 1 ir 2 kartu.
Dėl įdėjimo abejoju, nes skiriasi baterijos vieta pas Prius V ir Prius + Prius V gale - bagažinėje., pas + tarp priekinių sėdynių.

ROCKY

Gal kas pasakysit priusuos siutos grandine ar dirzas?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ROCKY

Vis suku galva kuria sekancia masina reiks isigyt... Renkuos tarp volvo s80 2.4d, toyota prius III, ar honda accord 2.2 dyzeli nuo 2009...
Turejau II priusa tai papuole auksine masina ne vieno gedimo per dvi technikines, o naujam savininkui manau ir trecia varant nieko nereikes tvarkyti dar :) Galios truputi truko ir aisku komforto.
Sitie III kartos priusai turi kokiu ligu? Varikliai jau galingesni tai jau traukos kaip ir turetu uztekti.