Prius - klausimai/atsakymai

Pradėjo neimanciuks, Birželis 12, 2016, 20:40:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Fatmann

Važinėjau su įvairiais CT200h nemažai. Tiek prefacelift, tiek dabartiniu, rinkoje pasirodžiusiu šią žiemą. Standartinėmis ir F-Sport versijomis.

Vietos priekyje 185 cm ūgio vairuotojui ir keleiviui ne pyragai, bet pakanka. Juk reikia atsižvelgti ir į tai, kad čia C segmento hečbekas.
Gale vietos nėra. Ne, tai ne 2+2 automobilis, bet keturi suaugę asmenys salone nedžiūgaus. Kita vertus, mieste, riedant nedideliais atstumais, dar galima pakentėti. Bagažinė maža. Labai. Netilps nei kelionės manta, nei, juo labiau, vežimėlis, jei toks poreikis iškiltų.

Tačiau ne erdvės trūkumas yra pagrindinė CT200h problema, o jo pakabos kietumas. Esu gulėjęs ant patogesnių lentų nei šis "Lexus". Ir tas kietumas ne maloniai standus, kaip, pvz, GT86, ar juo labiau kokio RC F atveju. Dėl šio aspekto vairuodamas automobilius beveik niekuomet nesiskundžiu, tačiau CT yra KAŽKAS TOKIO. Neįsivaizduoju, kaip reikėtų tokį daiktą eksploatuoti kasdien.

tomas7926

Taip ir maniau,kad čia mašiniuks liliputams (+) Teks dairytis tada kažką iš paprasto benzino,gal kokį avensį.Nes nemanau,kad kažkada atsiras meilė priuso išorės dizainui :-] Tiesa dar yra auris kaip varijantas,nu bet irgi ten nestebuklai,toks pat pleištas-lygintuvas kaip dabartinis mano pežas 308 :D

slashas

Citata iš: tomas7926 Įrašytas Vasaris 19, 2018, 11:02:29 AM
Taip ir maniau,kad čia mašiniuks liliputams (+) Teks dairytis tada kažką iš paprasto benzino,gal kokį avensį.Nes nemanau,kad kažkada atsiras meilė priuso išorės dizainui :-] Tiesa dar yra auris kaip varijantas,nu bet irgi ten nestebuklai,toks pat pleištas-lygintuvas kaip dabartinis mano pežas 308 :D
Auris hibridas? :)

Venza

Tai dar yra Prius + .Tas tai talpesnis.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

tomas7926

Jo turėjau omeny auris hibrida.
Tos talpos man ir paprastam priuse būtų per akis,nu bet kaip sakau negaliu prisipratint prie to dizaino nors tu ką:( Man nereik katafalko,kaip yra madoj lt,nevežiosiu nei šaldytuvų nei šarvojimo namuose planuoju dirbt,man tik kad pačiam patogiai jaustis už vairo,nu ir reikalui esant,kad keturiese būtų galim kartais pavažiuot.

ramuniuks

vienas klausė apie ratus , kitas atsako apie bybius, nežinai kokie ratai, varyk su kaladėm....
Buvo C5 dabar Prius 30

Venza

Gal nebegerk po pilna arba prigeres eik gult  :-]  .O tai rasineji cia neaisku apie ka.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

evaldas1980

Sveiki. Ar yra skirtumas vaziuojant su ijungtu ECO MODE ir be jo?

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

balticam

Is praktikos galiu pasakyt kad tas Eco Mode mazai kokia ekonomija duoda, o masina tampa visiskai buka. Geriausiu atveju man pavykdavo 0,4-0,6l/100km sutaupyt, bet vaziavimo malonumo jokio. Todel man atrodo geriau paciam tapkes sunkuma reguliuot nei ta reikala patiket kompui.

slashas

Citata iš: balticam Įrašytas Birželis 06, 2018, 15:31:45 PM
Is praktikos galiu pasakyt kad tas Eco Mode mazai kokia ekonomija duoda, o masina tampa visiskai buka. Geriausiu atveju man pavykdavo 0,4-0,6l/100km sutaupyt, bet vaziavimo malonumo jokio. Todel man atrodo geriau paciam tapkes sunkuma reguliuot nei ta reikala patiket kompui.
Koks dar važiavimo malonumas toyotoje, nebent LC, nors minkšta :D

evaldas1980

Sveiki. Gal kas esat montave parktroniku sistema priekyje automobilio? Kokios kainos ir svarbu kokybe. KAUNAS.

evaldas1980

Kiek kainuoja atnaujinti navigacija 2012m.?

evaldas1980

Sveiki.
Patikrinau tepalo lygi greiciu dezeje, tai tepalas yra zemiau apie 1,5cm. negu tepalo lygio matavimo skyle. Ar cia taip turi buti ar cia baisus trukumas?