Vasarines padangos

Pradėjo Karlitas, Vasaris 16, 2010, 21:43:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rolkis72

Nieko tokio,vasarinėms padangoms nieko tai neduoda,svarbu nuo senumo nesuaižėje ir tvarkoj,vat žieminėms,tai suprantu,jos kietesnės tampa,tad kuo kietesnės tuo sukibimas prastesnis tampa,aš kažkada gal 10 metų senumo vasarines padangas susimečiau,jos tėvo buvo,tai jokio skirtumo nemačiau

maaz

Svarbu ir vasarinėm:) tik penki metai dar nėra daug kaip Lietuvoj manau. Turėjau tokias senas vasarinės, kad buvo tiek sukiejėją kad jau net nedilo :D niekaip nepribaigiau. Teko išmest su protektorium:)

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Vasaris 02, 2019, 17:44:58 PM
Nieko tokio,vasarinėms padangoms nieko tai neduoda,svarbu nuo senumo nesuaižėje ir tvarkoj,vat žieminėms,tai suprantu,jos kietesnės tampa,tad kuo kietesnės tuo sukibimas prastesnis tampa,aš kažkada gal 10 metų senumo vasarines padangas susimečiau,jos tėvo buvo,tai jokio skirtumo nemačiau
Aš niekad XL/96H neperku vien dėl to, kad per provežas jos visiškai nesugeria kelio nelygumus ir labai jaučiasi per vairą toks tampymas, kuo automobilis lengvesnis, tuo labiau jaučiasi ;) vasarinėms gumos savybės tiek pat svarbios kiek ir žiema, Pvz esant lietui ;)
Kas vairuoja ne limuzinus ir ne MPV venkite tokio tipo padangų ;)

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Vasaris 02, 2019, 18:29:00 PM
va http://prntscr.com/mfpe3x
Va matai tau rekomenduoja 91V, ant mano lipduko 215/45R17, tavo avensis FL?
Ir labai keista, kad slėgis KPa ir PSI tik rodmenimis, o ne BAR :)

maaz

Taip FL. Kaip ir sakiau executuve ėjo su 50 padangom. Tai jaučiu kad kitai žiemai dėsiu 60r16. Nors dar turiu laiko iki vasaros pagalvot:)

maaz

Kadangi greit nevažiuoju tai speju galiu rinktis ir 91T padangas?

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Vasaris 03, 2019, 09:02:38 AM
Kadangi greit nevažiuoju tai speju galiu rinktis ir 91T padangas?
Laisvai, tik dar atkreipk dėmesį kiek kg atlaiko.

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Vasaris 02, 2019, 20:42:13 PM
Taip FL. Kaip ir sakiau executuve ėjo su 50 padangom. Tai jaučiu kad kitai žiemai dėsiu 60r16. Nors dar turiu laiko iki vasaros pagalvot:)
Va pre FL eina 45 ;) dabar aišku ir man tas tarpas tarp padangos ir sparno žudo, jame slepinių galimą žaisti :D

Bornas333

Sveiki,esu naujokas,nesupyksite kad cia rasau,kazkaip nesinori uzvesdineti naujos temos, tad noreciau paklausti jusu,savo 2005m Avensiui 2.0 D4D 85kw su skardiniais ratlankiais,is draugo nusipirkau nuo  Wokswagen Golf R17 5x100 lengvojo lydinio ratlankius,tad kilo toksai neaiskumas,ar tiks nuo skardiniu ratlankiu verzles siems neoriginaliems lengvojo lydinio ratlankiams,ar reiks jieskoti spicialiai siems lengvojo lydinio ratlankiams. Dekoju uz atsakymus.

Rolkis72

Taip,reiks spicialių  neoriginaliems lietiniams skirtų varžtų,su kūgiu

Venza

Skardiniu ratlankiu varztai taip pat su kugiu.Manau,turetu tikt.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

egariukas1

Reti lietnykai prisiverzia su 21 mm galvute.Paprasciausiai netelpa i skyle.Jei skyles dideles,prisisuks be problemu.