Vasarines padangos

Pradėjo Karlitas, Vasaris 16, 2010, 21:43:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Citata iš: Toshis Įrašytas Rugsėjis 27, 2013, 09:46:47 AM
Jau uzsisakiau 205/55R16 Goodyear ULTRA GRIP ICE+, 16 katalogai duoda tokius ismatavimus Avensiui mano.
Paemus aukstesnes prades ant posukiu krypti labiau (n)
kokias priklauso tokias ir paemei :)

Toshis

Animal

Gal kas važinėjat su šipuotom ir galit pasidalinti patirtim? Atsirinkau 2 variantus padangų vienos jau išbandytos ir patikrintos be šipų, kitos dar nemėgintos su šipais dabar suku galva kurias pasirinkti :)

Venza

Butinai imk su sipais jeigu nebandes  (y) .Gyvenimas trumpas ir reikia viska ismegint  :D
As irgi pirma kart su sipuotom pernai atvazinejau,tai tikrai daug privalumu turi,ypac ant plikledzio.Bet as megstu bekelem vazinet,i Skandinavu puse,o jeigu i Vakarus zadi vaziuot,tai geriau nesidet ,ten draudziama su tokiom vazinet.Dar minusas,kad triuksmingos,ant slapio asfalto slidesnes ir kieme trinkeles ziauriai gadina.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

vitiok

Bronza

Citata iš: Animal Įrašytas Rugsėjis 27, 2013, 11:44:11 AM
Gal kas važinėjat su šipuotom ir galit pasidalinti patirtim? Atsirinkau 2 variantus padangų vienos jau išbandytos ir patikrintos be šipų, kitos dar nemėgintos su šipais dabar suku galva kurias pasirinkti :)
Jau daug metų su dygliuotom žiemą važinėju. Gyvenu už miesto, keliukas dažnai privažinėtas būna, o ir plikledis neretai pasitaiko, tai aš tik už dyglius.

Toshis

Ne nezinau vazinejausi su galu varomom masinom vazinejausi su sipais, dabar kai perejau ant Toyotos - imu nesipuotas ir tik nesipuotas, geriau biski brangiau susimoketi ir vazineti be sipu. Vazinejant antra ziema jau sipai pradejo byreti. Kita priezastis sumastai vaziuoti kur i vokiecius ir turi sukti galva del padangu  :think:

MindaugasB

Nenoriu trukdyti, bet tema apie vasarines padangas, o ne sypuotas.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Toshis

Ok parasysiu apie vasrines tada. Tai kaip ar telpa vis tik tos 225/45R17?

Animal

Dėkui už atsakymus visgi įtikinot, kad reikia išmėginti šipus :)

Beje, dar klausimas iškilo dėl vasarinių ratų ar tiktų ant dcat'o tokie ratlankiai, kurių išmatavimai R18, 5 skylės, atstumas tarp jų 114,3 ir centrinė skylė 60,1 ir ET45?

Myjack

Prie to paties - kokia vasarine guma naudojat? Ka rekomenduojat...?

maaz

Citata iš: Toshis Įrašytas Rugsėjis 25, 2013, 11:26:46 AM
Arteja ziemos sezonas ir norejau paklausti del zieminiu padangu dabar pas mane stovi 215/50R17, nupirkau r16 diskus ir kazin kaip su aukstesnio profilio padangu, ar eitu man italpinti 205/60R16 ? Ar vistik imti 205/55R16?

Nors tema sena, bet artėja pavasaris:)

Tai ar važinėjat kas su  205/60R16 ?
Pas mane dabar 55. bet ciut ciut aukstesnė patiktų labiau manau:)

Rolkis72

Kai pirkau auto,tai buvo tokios užmontuotos,vaizdas man nepatiko,nes asmeniškai žemesnio profilio padanga gražiau žiūrisi,kitas dalykas,kai daugiau pakrauta būdavo tai lekiant užmiestyje kartais siekdavo posparnius

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Sausis 31, 2019, 17:17:31 PM
Kai pirkau auto,tai buvo tokios užmontuotos,vaizdas man nepatiko,nes asmeniškai žemesnio profilio padanga gražiau žiūrisi,kitas dalykas,kai daugiau pakrauta būdavo tai lekiant užmiestyje kartais siekdavo posparnius
Mane tai kaip tik tas tarpas tarp sparno ir padangos erzina :)

Rolkis72

Tai geriau tada bandyk 17 colių ratus,pas mane vasarinės 215x45 R17 ir viskas gerai