Duminimas

Pradėjo Karlitas, Vasaris 16, 2010, 21:47:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

vagaze

nu zinok buvau tai labai nenugasdino manes ziuresim kaip ce toliau snekejau su meistriuku ten tokiu tai matosi supranta zmogelis viskia isaiskino man ko reikejo :) nes as pats ten ta sistema jau baigiu pats issiaikinti :) as buvau kaune siualiuose tai ten man nepatiko bet va vilniaus centre toyotu tai nieko lygtai :) kainos tai pobranges bet nebera ka daryt :)

lawyer

Citatavagaze parašė:
nu zinok buvau tai labai nenugasdino manes ziuresim kaip ce toliau snekejau su meistriuku ten tokiu tai matosi supranta zmogelis viskia isaiskino man ko reikejo :) nes as pats ten ta sistema jau baigiu pats issiaikinti :) as buvau kaune siualiuose tai ten man nepatiko bet va vilniaus centre toyotu tai nieko lygtai :) kainos tai pobranges bet nebera ka daryt :)

apie tai, ka isaiskino, nereikia parasyti?

audrius

na jo ka paaiskino. Jeigu pasake, kad keisti DPF filtra tai daug intelekto nereikia suprast diagnoze.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

vagaze

nu sake geli nereikt keist DPF nes uz jo yra dar vienas mazesnis katalizatorius  tai ji reikia ispajaut ir ismest nes jis uzsikises ir sukelia per dideli slegi sistemoj ir meta klaida  ir del to ir dumija smarkiai .Bet ce tik iki 2005 metu kurie ejo D cat  o nuo 2005 jau kitokia isitema pas juos nebera tenai 2  katalizatoriaus . Bandysiu ismest ji ziuresiu kas bus :)

aviko

Citatanu sake geli nereikt keist DPF nes uz jo yra dar vienas mazesnis katalizatorius tai ji reikia ispajaut ir ismest nes jis uzsikises ir sukelia per dideli slegi sistemoj ir meta klaida ir del to ir dumija smarkiai .Bet ce tik iki 2005 metu kurie ejo D cat o nuo 2005 jau kitokia isitema pas juos nebera tenai 2 katalizatoriaus . Bandysiu ismest ji ziuresiu kas bus
Tik pries ispjaunant pasakyk meistriukui, kad tu ji pasiimsi, gal nereikes ir ispjaudinet;), nes meistriukas nulups is taves uz ispjovima ir dar paskui ji parduos uz koki 100LT:)
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

vagaze

tai pasimiau as ji ispjove katalizatoriu ziurejau kad jis ten geras buvo idejo vamzdi dar labiau pradeju dumint mieste dumais apsipiles vazineju dabar :@ reiks vel i vilniu lekti nezinau ka jie sakys visiskai nusiviles as :(

audrius

NA tai reikalauk kad ziuretu esama slegi ir lygintu su faktiniu, gal tas penktas purkstukas susikniso o siap ar ne tepalo dumai pas tave gal kokia turbina numire jei pastovus melynas dumas.:o

vagaze

tai kad sake geras tas 5 purkstukas vazuosiu i vilniu ziures vel nebera jau ka daryt :) tai kad nevisada meta duma bet kaip tai jau meta :) kai apsukos dideles tai nesimato dumu perjungus pavara daug ismeta dumu :)

audrius

nusimauk turbinos slangas paziurek ar nera daug tepalo, pajudink asele ar nekliba. siap del dpf tokio reiskinio logiskai mastant negaletu buti , o tiksliau parodyk pirma variklistui ir kokios spalvos dumai sviesios ar tamsios. Pagal tavo apibudinima man toks vaizdas, kad tau tepalas dega tik dar neaisku per kur ir tas ne visada keista. Ne visada spaudizant gaza, nevisada atleidziant gaza ar nevisada pamatai. Stovint vietoje keleta(tris, keturis dartus iki red line) kartu gerai pergazavus meta ta duma ar ne.

vagaze

pakeiciau viena katalizatoriu kuri sake pakeist nam is centro meistras ir dingo dumai visi :) tik ceka kartais ismeta ce tas 5 purkstukas kartais grybauja jau isiaiskinom viska :) Yra vienas meistras toyotoj jai jis ir isaiskino viska  :)

Henris

Na jei pakeitei katalyza tai dumu problema tikrai manau isspresi su tokiais pinigais. As katalizo nesiryzciau keisti nebent pjauti ji lauk ir statyt rezonatoriu, nes naujas katalizas kainuoja apie 3000lt :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

vagaze

as keiciau ne ta smulkiu daleliu filtra kurio kaina  3000 lt yra uz jo dar vienas mazesnis ta as ji pakeiciau :) Jai buciua keites as smulkiu daleliu filtra tai jokie rezonatoriai butu nepadeja reiktu tik nauja keist ji :)

fennix

Yra zmoniu, kurie turi pinigu... As va galvoju apie litu krapstyma amortizatoriams... ka jau kalbet apie katalizatoriu, kurio seniai neber :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

vagaze

tai man ir litu gaila keist ji bek ner ka daryt kad masina nebevaziuoja ir reikia keist :) buciau as zinojas kad ce taip bus buciau nepirkes  avensio su d cat  varikliu  :)

Henris

Nesakyk D-cat tai yra D4D 2.2 su tuo filtru zymiai pranasesnis uz D4D 2.0 paprasta. Tik va beda ta, kad dcat ne lietuviam skirta, kokioj Vokietijoje vazinek ir zvenk, nes dyzelis normalus pilstomas, o pas visokio sh priemaisu prideta ir uzsikisa siauraakiu ismislai. Siaip tas filtras reikalngas tik del ekologijos, tik aisku problema jo atsikratyt, nes kitaip tacka nevaziuoja :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019