Turba... genda?*

Pradėjo Andrius_SC, Sausis 14, 2010, 11:26:45 AM

« ankstesnis - sekantis »

Edvatronas

CitataAndrius_SC parašė:
va sitam paveiksliuke:

http://toyota.japancats.ru/details.asp?carid=77&vin=&frame1=&frame2=&modelcode=58&treg=E&piid=42737

detales su numeriais 90910-12219 ir 25860

90910-12219 tai cia paprasciausias klapanas (autoromedis 385 Lt)
Man rodos net nuo kitu toyotu galima butu pritaikyt, srote rast uz ~20 lt.

Kitas 25860-27010? (autoromedis ~200 lt) irgi klapanas kazkoks (jei cia tas).

Kas gaunasi 600 lt... joks ne 1600....

Aisq 600 lt sumoket uz paprastus klapaniukus, tai jau cia ziauru...

Tu tikras, kad jie blogi? Tikrinot ar kaip? Nes nelabai jie genda...

Minju

Gal tik pasekmę(siurblio vožtuvus) parodė dignostika,priežąstis gali būti ir nepakankamai paduodamas kuras,o tada meta klaidą ,kad bėda su kuro siurblio vožtuvais. Man buvo taip nutikę ,Tokvila ,nustatė ir pasiūlė už detales ir pakeitimą kažkur apie 1500 Lt,deja išsivaliau  kuro padavimop sistemą ...ir jau du metai nėra problemos

Kestutis777

CitataMinju parašė:
Gal tik pasekmę(siurblio vožtuvus) parodė dignostika,priežąstis gali būti ir nepakankamai paduodamas kuras,o tada meta klaidą ,kad bėda su kuro siurblio vožtuvais. Man buvo taip nutikę ,Tokvila ,nustatė ir pasiūlė už detales ir pakeitimą kažkur apie 1500 Lt,deja išsivaliau  kuro padavimop sistemą ...ir jau du metai nėra problemos

O kaip tu ja valei? Su kazkokiu priedu i kura ar ardei? :)

Minju

Teko iš pradžių padaryti ekskursiją į kuro baką(ten yra filtriukas,kuris buvo apaugęs),naudojau priedą dyz.variklių purkštukų ir kuro sistemos valymui priedą su SMT2 iš AGA Baltija Laisvės pr. parduotuvės(apie 52Lt),jis kartu ir sutepa siurblį,nes kai kurie varikliai tik skiedžia kurą ir pvz. vožtuvėliai gali pradėti striginėti, truputį padirbus,pakeičiau dėl visa ko ir kuro filtrą...... taip sutaupiau pinigėlių
Man šis priedas labiausiai tiko iš visų ,kur vartojau,beje apie esu anksčiau rašęs forume

Kestutis777

CitataMinju parašė:
Teko iš pradžių padaryti ekskursiją į kuro baką(ten yra filtriukas,kuris buvo apaugęs),naudojau priedą dyz.variklių purkštukų ir kuro sistemos valymui priedą su SMT2 iš AGA Baltija Laisvės pr. parduotuvės(apie 52Lt),jis kartu ir sutepa siurblį,nes kai kurie varikliai tik skiedžia kurą ir pvz. vožtuvėliai gali pradėti striginėti, truputį padirbus,pakeičiau dėl visa ko ir kuro filtrą...... taip sutaupiau pinigėlių
Man šis priedas labiausiai tiko iš visų ,kur vartojau,beje apie esu anksčiau rašęs forume

OK ;)

Andrius_SC

Sorry, mano klaida... pas mane sugede Siurblio slegio voztuvai, arba reguliatoriai (realiai elektromagnetai), kurie sukasi i siurbli, i juos jungiasi fyshke tiesiai is kompiuteriaus.

http://www.autodata.ru/st/05_cd/cd-2.htm

Antrame paveiksliuke detale numeris 2. Raudonas ir zalias isukti voztuvai i siurbli.

Niekas parduoti nenori be siurblio...

A.
Avensis 2001 D4D

Minju

Įdomu ,kas ir kaip atliko dignostiką? Kokiu būdu pavyko nustatyti gedimo vietą ir priežąstį? Kaip ir už kiek planuoji pašalinti gedimą?

Andrius_SC

laba,
diagnostika atliko privaciai diagnostikomis uzsiemantis bachuriukas, sako (na kaip daugelis turbut) kad jam ir is tokvilos diagnozuoti toyotas siuncia. kompas OBDII rodo siu elektromagnetu gedima, t.y. ner varzos, t.y. varza 100%. daugiau klaidu diagnostikos metu nera. man jis garantuoja 100% siu detaliu gedima. ieskau srotuose siu detaliu, kainuos nepigiai, uz veineta nori ~300-400Lt.
Avensis 2001 D4D

mamadienis

sveiki, siaip turiu raudonaji voztuveli galeciau parduot uz koki 100lt :)