Sunkiai atsirakina. Neissijungia signalizacija. Nesiveda

Pradėjo siuons, Liepa 13, 2016, 20:17:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

siuons

Sveiki,

šiandien mašina sunkiai atsirakino (labai tyliai suspragsėjo ir nesužybsėjo posukiai) ir mašina nesiveda (panelė ir ekranas neįsijungia). Bandžiau krauti nuo kitos mašinos su gnybtais, bet pradėjo kaukti signalizacija. Tai pat rodo pranėšimą "Parking break inoperable"

Prašau patarkite kaip atgaivinti mašiną. Aš suprantu, kad kažkodėl išsikrovė akumuliatorius. Ar čia kažkokia kita bėda?

Simonas

Edgardas

Problemos su elektriniu stabdžiu, pasigooglinau, tai paplitusi problema. Va šiek tiek info: http://www.surreyelectronics.com/leaflets/TOYOTA%20AVENSIS%20ELECTRONIC%20PARKING%20BRAKE%20SYSTEM.pdf
Pas mane irgi T27, tai man tas elektrinis stabdys visiškai nepatinka ir baisu pagalvot, jei sugęstų, tai reikėtų paploti daug euriukų.

siuons

Ačiū, Edgarai, už atsakymą.

Man Tokviloje minėjo, kad rankinis stabdis yra dažna problema šiuose modeliuose. Vieną kartą jau buvo užsidegusi lemputė, bet tą kartą lyg ir dėl stringančio "suporto". Minėjo kad brandgiai kainuoja - teks patuštinti piniginę.

Man tik keista kodėl tokie simptomai, kad net negalima išjungti signalizacijos ir viskas išsikrovę (negaliu net bagažinės atidaryti). Nebent (jei nutiko kaip nuorodoje) perdegus rankiniui, užtrumpino ir taip iššsekino akumuliatorių.
Ir kas įdomiausia kad rankinis net nebuvo įjungtas.

Gal kas žinote kaip atjungti signalizaciją su smart key, kad galeciau pakrauti akumuliatorių ir atleidęs rankinį nuvažiuot iki serviso? Ar be tralo nebeišsisuksiu?

Edgardas

Žinok, aš nesu specas šitoj sritį, bet kiek teko skaitinėti, girdėti, tai didelė tikimybė, kad parėjo tas stabdis :/

Siūlyčiau dar pasiskambinti į Tokvilą ar Mototoją, tai gal ką patars iš praktikos, nes kartais pasiskambinu, tai maloniai išaiškina.

Gmc

Man su Passat tas pats buvo. Vienakart viena puse, po 2 savaiciu kita. Kasko tralas padirbejo :D
Suds tas elektroninis stabdis jei atvirai :D

Venza

Citata iš: siuons Įrašytas Liepa 13, 2016, 21:04:16 PM
Gal kas žinote kaip atjungti signalizaciją su smart key, kad galeciau pakrauti akumuliatorių ir atleidęs rankinį nuvažiuot iki serviso? Ar be tralo nebeišsisuksiu?
Atjuk akumuliatoriu nuo masinos gnybtu ir pasikrauk.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...