korozija

Pradėjo linchardas, Spalis 20, 2012, 14:11:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Kai turėjau 98 m. Avensį po 5 m. kai pardaviau, dugnas aplink drenažines skyles buvo aprudijas, d.p slenkstyje atsirado keleta skylių, pradėjo rudyti gal. arkos ir t.t. ir dar sako, kad nereikia antikorozinio!

egariukas1

Praktiskai butina tept dugna,bet labaiusiai reikia vidines ertmes apdorot,nieko nedariau ir jau slenkstis,beje irgi desines puses,jau puslem eina

katana7

Kiek teko bendrauti su tais kurie atlieka antikorozinį, tai pagrindiniai klientai japoniškų automobilų savininkai. Aišku Toyota rudija mažiau negu Mazda, bet rudija. Beto rudija, ne tik kėbulas, bet ir stabdžių vamzdeliai, man buvo gal. ratų trūkę (servize po to sakė, kad čia toyotų ir mazdų liga, ne aš pirmas, ne aš paskutinis).

Silkinas

Rūdyja VISOS mašinos, ir toyota neišimtis. Mano nuomone, jei mašina dar nepradėjo rūdyti, verta mašinai padaryti pilną antikorozinį padengimą. Mūsiškomis daug druskos turinčiomis žiemos sąlygomis mažiau rūdys. Visgi jei jau rūdys įsimetė, sustabdyti rūdijimą mažai galimybės. Prilėtinti gal ir pavyks, bet čia jau galima ir liaudiškais metodais.
 Savo turėtas toyotas iškart po pirkimo varydavau į Dinitrol pilnam padengimui. Pasiteisina.

barmenas1

Citatalinchardas parašė:
Sveiki, norejau pasiteirauti ar verta daryti antikorozija? Jei taip, tai gal patartumete kur Vilniuj pasidaryt?

Padariau antikoroziją ,tik kvapas blogas nedingsta

mmersass

As kai dariau pakartotini padengima, tai apelsinais kvepejo :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Aichi

Mane ir domina antikorozinis padengimas. Kur geriau daryt Dinitrol
centre, ar dar kur?
Gal esat kas darę Tokviloje  http://www.tokvila.lt/akcijos-serviso-darbams-ir-detalems/garso-izoliacija/? Bet jie čia labiau pristato kaip garso izoliacijos gerinimo akciją.

mmersass

Sveiki, norėjau paklausti gal esat kas nuėminėjęs slenksčio apsaugas? Kaip jos ten nusiima ar tie laikikliai vienkartiniai ar ne, nes man nelabai atsikabina nuo slenksčio apsauga.

Bemsas

Cia apie kurias apsaugas? Is lauko puses jos man atrodo klijuotos, o is salono puses apdaila plastmasine tvirtinama su fiksatoriais.

mmersass

Is isores, prie ratu atsukau varztus, sonuose buvo fiksatoriai, o ties viduriu jau neistraukiau, nenorejau rizikuot. Noriu slekscius patvarkyt nuo rudziu.