Problemos su uzvedimu

Pradėjo valdd, Rugpjūtis 07, 2016, 17:03:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

darune

planuoju isigyti si laida:
https://www.aliexpress.com/item/Quality-A-2014-Latest-Software-Version-MINI-VCI-FOR-TOYOTA-TIS-Techstream-V8-30-021-single/1202815682.html?spm=2114.13010308.0.0.O8Z7n9
1 klausimas:
ar kas pasakys - pasijungus galesiu suprast Purkstuku bukle ir dar idomu SCV pasitikrint.

2. klausimas:
raso kad veikia su WIN 98 ... cia jie bajerius megsta ar rimtai kas naudojat turite pc butent 98 windows... :)

p/s mano po nakties irgi problematiskas vedimasis... tiesa kaip skaiciau kitose temose, 2 kart pasildai ir vedi.. po kolkas tai visai padeda.. bet jai pabandai iskart vest - tarsi uzsisiurbe ir tada jau 2 kart sildant ne kazka...

Zaroliz

Žiūrėk, tokį kad palaikytų ir 64 bitų procesorių. Lyg ir su naujausių techstream'u jau galima ir ant win10 naudotis, nes prieš tai buvo galima tik xp 32 bitų.
Nors aš manau, kad ne laide esmė, o softe. :-)

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Bemsas

Tiesiog nebuvo kabelio draiveriu 64 bitu windows. Naudojant 32 bitu sistema viskas veikia.

darune

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 03, 2016, 07:39:23 AM
Tiesiog nebuvo kabelio draiveriu 64 bitu windows. Naudojant 32 bitu sistema viskas veikia.
tai is esmes su WIN 10 turi veikt TAIP ? nes realybe tokia pas mane Loptopas su WIN 10 zinoma legalizavausi FREE :) ir jie 64 BIT bet juk daug programu dauguma yra 32bit ir net naudojant 64 bit Windows  yra juose visos programos veikia ir dedamos i 32 bit direktorija... na kaip bebutu pirksiu :) prasitestuosiu.

RDeEsser

Citata iš: darune Įrašytas Lapkritis 04, 2016, 00:39:59 AM
tai is esmes su WIN 10 turi veikt TAIP ? nes realybe tokia pas mane Loptopas su WIN 10 zinoma legalizavausi FREE :) ir jie 64 BIT bet juk daug programu dauguma yra 32bit ir net naudojant 64 bit Windows  yra juose visos programos veikia ir dedamos i 32 bit direktorija... na kaip bebutu pirksiu :) prasitestuosiu.
Kol nepabandysi nesužinosi.Realiai su tais adapteriais bėda yra pačiame adapteryje o ne techstreem programoje.Kas iš to kad techstreemas veiks su tavo win 10,bet neis suinstaliuoti pačio adapterio.Kai kada pavyksta tokį adapterį pririšti prie win7,bet win 10 nežinau.Tie adapteriai paprastai pritaikyti winXP sistemai.
E

Bemsas

Adapteriai pritaikyti 32 bit sistemai. Bent jau anksciau nebuvo visai kabelio draiveriu x64.  Be draiveriu kabelis veikti negali. Gal dabar kazkas pasikeite. As naudoju Win7 32bit sistema - viskas veikia

Sonixas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 04, 2016, 07:38:20 AM
Adapteriai pritaikyti 32 bit sistemai. Bent jau anksciau nebuvo visai kabelio draiveriu x64.  Be draiveriu kabelis veikti negali. Gal dabar kazkas pasikeite. As naudoju Win7 32bit sistema - viskas veikia
jau senai naudoju su win7 64 bin viskas veikia tik reestre reik pasiknist.siap veikia be prekaistu
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Bemsas

Citata iš: Sonixas Įrašytas Lapkritis 04, 2016, 10:26:26 AM
jau senai naudoju su win7 64 bin viskas veikia tik reestre reik pasiknist.siap veikia be prekaistu

Man tai nebuvo aktualu, nes man reikalingos programos dirba puikiai su X86, su X64 jau dirba nenoriai :)

Sonixas

man ir geriau win xp isvis butu bet i mano pc jisai nenori instalintis visai.nesuprantu kodel ko neklausiu ir nezino.tai ir teko su 64x kariaut :-)
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

darune

o va cia is esmes ta pati TIS versija ir jau raso visus WIN palaiko.

http://www.ebay.com/itm/Car-Mini-VCI-Diagnostic-Cable-For-Toyota-Lexus-Scion-TIS-Techstream-v10-30-29-/222214847909?hash=item33bd097da5:g:-PcAAOSwIgNXqqOI&item=222214847909&vxp=mtr

taip kad gaunasi - vienas nezino arba abu pardavejai nezino ka parduoda... teks aklai imt.

Artūras Alytus

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Spalis 22, 2016, 19:30:48 PM
Paziurejau rodo pirmas 0.9 antras 1.9 trecias -1.1 ketvirtas  minus -2.4. Tai kaip ir tinka i normas. Dar buna kaltas scv  voztuvas kaip ji patikrinti ir kur ji randasi sitam auto
Ar pavyko rasti problemą?  kaip SCV ?

arunaskeras

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Lapkritis 08, 2016, 16:30:29 PM
Ar pavyko rasti problemą?  kaip SCV ?
Šiandien buvau sovli servise. Jokiu problemu nerado viskas veikia gerai scv taip pat  Tai perase kompo programa , sake turetu padeti  Tai rytoj kai variklis atsals per nakti  bus matyti kaip vesis  Parasysiu kaip seksis
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

arunaskeras

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Lapkritis 08, 2016, 19:02:54 PM
Šiandien buvau sovli servise. Jokiu problemu nerado viskas veikia gerai scv taip pat  Tai perase kompo programa , sake turetu padeti  Tai rytoj kai variklis atsals per nakti  bus matyti kaip vesis  Parasysiu kaip seksis
Siandien ryte uzsikure puikiai. Pabandziau keleta kartu visus is pirmo pagriebimo. Vadinasi uzteko perasyti kompo programa  Kainavo 40e
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI