Laidas po buferiu pries radiatorius

Pradėjo augisz, Rugpjūtis 07, 2016, 17:47:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

augisz

Paieskoj ieskojau, bet neradau nieko. Kabejo laidas pas mane kazkoks priesais radiatorius po buferiu. Siaindien nepatingejau dasikast iki jo ir radau, kad ten 2 fyskes, o viena is ju uzkimsta dangteliu. Kas cia per laidai ir ar jie turi buti kartu sujungti?  :think:

Venza

Tai sujunk jeigu fiskes jungiasi ir ziurek kokiu "navarotu" atsirado  :-)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Algirdukas

Citata iš: Venza Įrašytas Rugpjūtis 07, 2016, 20:09:02 PM
Tai sujunk jeigu fiskes jungiasi ir ziurek kokiu "navarotu" atsirado  :-)
butinai pries tai gesintuva pasiruosk  :smoke:

Donciulis

O rimtai cia ne priekines kameros kokie laidai? nes pagal vieta realiausiai tik priekine kamera ten gali buti.

augisz

Nesujungiau, nes neaisku kas ten gali buti :D Bijojau, kad kazkas neuztrumpintu ar pan. kokio auksarankio pridaryta. Siaip viskas atrodo gamykliskai ten like, bet pas mane kameros nera. Pas mane mage be teliko, paprastute.  Galima ir sujungti, bet reik zinot kuria kryptim navarotu ieskot  :G Buvo mintis lauko temp. daviklis. bet negali buti tokioj vietoj kabantis  :-{

slashas

Ventiliatoriai visi dirba?

Sent from my iPlyta using Tapatalk

augisz

Kai ijungta kondiske tai abudu sukasi, tikrinau sita.

Bemsas

Priekines kameros fiske 4 kontaktu turi buti

augisz

Nu cia ir yra 4 kontaktai tai ir bus tada kameros laidas?

Algirdukas

augisz

Cia kazin ar ji buvo net, nes kaip ir minejau mage paprasta be teliko nav.

Bemsas

Va mano fiskes. Kamera pajungta, o kita laisva fiske gamyklinei signalizacijai kapoto davikliui.

Algirdukas

va jo juoda i signos tavo fiske ir panasi :)

augisz

Dabar viskas aiskiau pasidare. Reiskias kur uzdengta dangteliu tai kameros laidas. Jis nepajungtas pas mane, nes nera ka pajungt, t.y. nera kameros. O kitas laisvas signalizacijai. Kadangi pas mane jau apsauga ideta kitoniska tai ir liko tas laisvas laidas.

Aciu labai Bemsui uz instruktaza  :bow: :D