Avensis D4D 2001 vakumo siurblis

Pradėjo Stebetojass, Liepa 31, 2009, 20:45:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

CitataBarracuda parašė:
Pagaliau sutvarke man siurbli. Kaip ir minejau keite siurblio vidurius, situacija negerejo. Galiausiai paklause manes, prapute tepimo kanala. Viskas pradejo dirbt puikiai. Jei kam bus panasiu bedu, galit nueme siurbli uzkurt varikli ir ten pro tokia anga tepalas turi ne varveti o begti geroka ciurksle. Jei taip yra ir veikia blogai tada ieskot bedos kitur.
Jei kam idomu, palikau Tokviloje uz visa malonuma 345Lt
O man padevėtą vakuminį pakeitė į kitą apynaujį už 360

Barracuda

Citataketvirtasis parašė:
CitataBarracuda parašė:
Pagaliau sutvarke man siurbli. Kaip ir minejau keite siurblio vidurius, situacija negerejo. Galiausiai paklause manes, prapute tepimo kanala. Viskas pradejo dirbt puikiai. Jei kam bus panasiu bedu, galit nueme siurbli uzkurt varikli ir ten pro tokia anga tepalas turi ne varveti o begti geroka ciurksle. Jei taip yra ir veikia blogai tada ieskot bedos kitur.
Jei kam idomu, palikau Tokviloje uz visa malonuma 345Lt
O man padevėtą vakuminį pakeitė į kitą apynaujį už 360
ir kaip dabar stabdžiai veikia? nes tokviloje jei atvežtum savo siurblį tik už keitimą paimtų apie 60Lt, bent jau man taip sakė.

ketvirtasis

Autotojoitiek pat pėmė ir (300 už patį siurblį sumokėjau), bet pamatės kur jis stovi galėtau ir pats pasikeisti. Užtat su beveik neveikiančiais stabdžiais iš Šiaulių į Kauną parvažiavau. Paminkai daugiau ir sustoja lėtai bet sustoja.

Barracuda

Pakeisti tikrai nera sudetinga, tik tiek, kad man pradzioje siurblio keitimas rezultato nedave, gerai, kad su pardeveju buvau sutares, kad grazinsiu.