Rieda rieda masinele nuo kalniuko :)

Pradėjo Danonky, Liepa 28, 2010, 11:08:48 AM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Tai fennix, jei esi varganas studentas, kuriam neuztenka net pinigu mokslui ir tavo super automobilis dujomis vaziuoja ir ant zvakiu is Senuku, tai kokio velnio dedi zvakes kuriu 4vnt kaina 200Lt?? :)Tai geriau isleisk tuos 200 ant pora "stoties" meiliu, bent jau gara nuleisi ir ramiau gyvensi...
Aisku sitam forume reiktu gerbti jaunusiuos mechanikus, bet sveika ir nueiti i kaire kartais, meile vardu Celica, nemanau, kad labai priestaraus ir vezios tave toliau su tom zvakem po 15lt :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

horn

henris :D

fennix, žvakes šiaip tikrina su stendu-ten pasiduoda slėgis kelios atmosferos ir žiūri kaip kibirkštis ar mažėja ar nemažėja ar jos iš vis nelieka, kas reiškia žvakės mirtį. Su ranka žvakės darbinių sąlygų variklyje po slėgiu imituoti nepavyks ;)

fennix

Man savigarba neleidzia pirkti moters... Tiesiog slykstu... Taigi apie ka mes cia..,. Kai ruosi masina kad ji galetu pravaziuot valanda ant 6000 rpm, tai galvoji ir apie daugiau nei pedalo paspaudima...

horn, pagal idealiuju duju desni varzos skirtumas priklauso tik nuo temperaturos ir molekulinio medziagos kiekio. Turint omeny kad benzino elektrine varza yra mazesne nei oro tai pagal santykini suspaudimo laipsni ir zvakiu kontakto atstuma jei suspaudimo laipsnis 1:10, o atstumas tarp kontaktu 0.8 mm tai kibirkstis turi sauti per 8 mm... paprasta aritmetika. Del temperaturionio skirtumo kelvinais nuo 320 iki 450 dedame 25% is akies ir gaunam kad sveika zvake sauna kibirksti 1cm  normaliom oro salygom lauke istraukta is variklio...

Vel prisnekejau... vel manes niekas nesupras... :(
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

mind

Apie ką mes čia?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zally

Apie meile....automobiliams.Man fenikso gaila darosi.Nepulkit jo.Vaikinas daug zino ir nori su Jumis savo ziniom pasidalint.Jei ne paslaptis-ka Feniksai studijuoji?
As irgi iridines zvakes buvau isidejes- trauka suprastejo vienareiksmiskai.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

zally

Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.