D-4D

Pradėjo dariusmisa, Gegužė 05, 2010, 21:53:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

dariusmisa

Sveiki, turiu problema del traukos:( perskaites minetas temas, taip atsakymo ir nesuradau. Mano variantas yra toks, kad kai vaziuoju ir duoddu varikliukui darbo jis kartais buna lyg guminis, o kartais net visai trauka dingsta ypac ant lenkimo, tada privalau sustoti isjungti varikli vel uzvesti ir tik tada galiu vaziuoti toliau. kartais net kelis kartus is eiles. Buvau nuvykes i Tokvila su degancia (tech. engine) nerado jokio gedimo ir net nemato jokos klaidos, tiesiog darydami diagnostika klaidu nerasta.
Nusivyliau Tokvila :(
Buciau tikrai labai dekingas uz patarimus ir pasiulymus kaip pasalinti si gedima, ar tiesiog pas ka kreiptis kas tikrai ismano ir sugeba pasalinti gedima.
Aciu,

ryckak

na si karta turiu ir as pasakyti, kad sis klausimas su butent siais simptomais jau buvo aptarinejamas kazkurioje temoje, jei rasiu numesiu linka

gogas

cia buvo narys upas is siauliu jam panasi problema buvo kazkas su EGR tema buvo d4d tamposi.tau reikia su upu susisiekti kur jis tvarkesi siauliuose.http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=95&thread_id=896&pid=19969#post_19969

HDPaulius

Sveiki

Kaip ir minėjo, jog problema gali būti EGR reiktų praplauti. Patikrinti visas šlangutes einančias į turbinas, nes vienam klubiečiui buvo, jog šlangutė buvo nusimovisi ar įtrukusi. Vieniem buvo, jog filtrą plovė kuro bake, nes apsinešęs stipriai, pradėkite pirma nuo EGR.

vagaze

labas
pas mane Toyota Avensis  2004 D-CAT buvo tokia problema tai pasirodo smuliu daleliu filtras uzsikises prie katalizatoriaus, teko keisti . kaina ne pigi, bet todel kad pas mane D-CAT. o pas tave paprasatas D-4D, tai jis pigesnis be to lauzine gal rasi, o man teko nauja pirkti. Netraukdavo irgi ant lenkymo, reikedavo uzgesinti ir per naujo kurti, bet ne ilgam. po to vel tas pats...