media centras

Pradėjo amber, Rugpjūtis 19, 2016, 23:26:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Laisvidas

Nu manau nelabai bus svarbu kas lups ar ten no name ar ne :D Svarbu didelis ekranas , siaip daugumai nusiema priekis

sityR

Žiūriu ir skelbimuose, ten irgi nėra padėta už atitinkamą kainą, gerus variantus mygam išneša. Čia šiek tiek užsikabinau. Pamačiau, galvoju kodėl gi ne, kai vien tik padori naudota laisvų rankų įranga kainuoja 50 euriukų. O čia naujas daiktas, plius dar kamerike :) Beje, yra pirkti ir ebėjui, kai siunčia iš EU, čia jau nebemuitins.
Tai žinai, vagys gali išnešt bileką. No name jaučiu bent kiek atbaidys...

sityR

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Gruodis 03, 2016, 14:10:38 PM
Nu manau nelabai bus svarbu kas lups ar ten no name ar ne :D Svarbu didelis ekranas , siaip daugumai nusiema priekis

Iš dalies tu teisus, jeigu papulsi tai papulsi. Mano senajai volvao išdaužė langą ir papurtė viską kaip reikalas, bet ten nebuvo ką imt, viskas originalu, tai nieko ir nepaėmė. Narkomanai ėmė tris mašinas iš eilės, nežinau ar kitose ką rado, bet pas mane nieko :D jeigu būtų buvę, tai gal būtų paėmę ir saldainius ir cukrų iš statoilo :DD

slashas

Citata iš: sityR Įrašytas Gruodis 03, 2016, 14:17:04 PM
Žiūriu ir skelbimuose, ten irgi nėra padėta už atitinkamą kainą, gerus variantus mygam išneša. Čia šiek tiek užsikabinau. Pamačiau, galvoju kodėl gi ne, kai vien tik padori naudota laisvų rankų įranga kainuoja 50 euriukų. O čia naujas daiktas, plius dar kamerike :) Beje, yra pirkti ir ebėjui, kai siunčia iš EU, čia jau nebemuitins.
Tai žinai, vagys gali išnešt bileką. No name jaučiu bent kiek atbaidys...
Su ebay neapsigauk, tipo iš eu siunčia, bet tas pats kitajozas tik iš muitinės sandėlio kuriame dar prekė neišmuitinta...

sityR

Supratauu. Ten raso, kad lenkai turi, tipo pristatymas 1-2 dienos. Tai panasu, kad turi. Nu zodziu, reikia beapsigaut ir apsisprest.

slashas

Citata iš: sityR Įrašytas Gruodis 04, 2016, 00:14:28 AM
Supratauu. Ten raso, kad lenkai turi, tipo pristatymas 1-2 dienos. Tai panasu, kad turi. Nu zodziu, reikia beapsigaut ir apsisprest.
Aš tai sakau, kad tai yra drakonimas... paskaityk kaip jis jaučiasi prie minuso, nes esu matęs visokių matricų juose kai pašąla ;)

balticam

As patariu net neziuret i kinieciu multimedijas- tikras meslas. Visi kas turejo isideje prakeike jas ir pas mus i servisa labai daug kas atvaziuoja tokias taisyt, nors ir dar garantijas turi, bet issiuntimas brangiau kainuoja nei taisymas vietoj, o ir kiek laiko sutaupo. Atidarius tas multimedijas matyt kokios pigios dalys naudojamos, kurios aisku nelaikys ilgai.

sityR

Aš puikiai suprantu, kad tas gortuvės nėra toks kokybiškas ir t.t. kaip anie. Kaip suprantu, visi nusiteikę prieš. O man norisi pamaištaut ir įsigyt. Tik jei bus problemų, tada save graušiu, vaaa žmonės sakė, o aš visvien pirkau ;D Tokia ta psichologija.
Tik žinai, nelabai kas gali pasiulyt tokį naują daigta už tokią kainą. Visi kiti kainuoja 300-400 eu. O devėtą pirkt, nežinau, kažkaip su amžium vis mažiau norisi naudotų prekių..

Aichi

pirkau i corolla kitaiską multimedia is ebay, naudoju pusę metų viskas veikia, patenkintas. Yra galinė kamera, navigacija IGO, laisvos rankos, mirror link, WIFI, jeigu reikia, prijungus antena būtų ir tv, pastacius papildomą kamerėlę video registratorius, 3G modemą - internetas. Sistema android gali prisimest reikalingų programėlių, pajungus datciką į OBD matyti variklio parametrus.

Bemsas

Kiniskom multimedia sunkiausia ziema bus. Jei iki pavasario veiks, gal veiks ir toliau.

sityR

Citata iš: Aichi Įrašytas Gruodis 07, 2016, 11:22:37 AM
pirkau i corolla kitaiską multimedia is ebay, naudoju pusę metų viskas veikia, patenkintas. Yra galinė kamera, navigacija IGO, laisvos rankos, mirror link, WIFI, jeigu reikia, prijungus antena būtų ir tv, pastacius papildomą kamerėlę video registratorius, 3G modemą - internetas. Sistema android gali prisimest reikalingų programėlių, pajungus datciką į OBD matyti variklio parametrus.

Kaip garso kokybe ? Geriau ar prasciau nei originali ?

balticam

Citata iš: sityR Įrašytas Gruodis 07, 2016, 21:11:12 PM
Kaip garso kokybe ? Geriau ar prasciau nei originali ?

Prasciau uz kinieti buti negali. Tikrai. Nemaza klientu pas mus dejosi kinieciu multimediajas, o po keliu menesiu jau lupe lauk... nemesk pinigu i bala.

vibogd

na, kinietis kinieciui nelygu. as sau siunciau is Hongkongo is gamintojo, tai labai gerai viskas buvo, gal 4 metus naudojau-stearing wheel remote, 2 zones, bluetooth,ipod, iphone, tv, rearcam, remote,a/v in -out, sub, usb, sd, dvd, aj-ko ten tik nera. Ir dabar naudociau,bet pakeiciau masina,o  mage 1din su isvaziuojanciu ekranu, tai i toyota man vizualiai netinka.

Aichi

Garso kokybė lyginant su prieš tai buvusiu orginaliu magu tikrai nėra blogesnė + gali pasirinkt rock, pop, jazz ir t.t. nustatymus. pagamintas taip pat Hongkonge.