Navigacija + Bluetooth suporavimas

Pradėjo JustinasPrius, Birželis 17, 2016, 20:54:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

JustinasPrius

Laba, na ką, hibridas ir mano kieme :)
Viskas nauja ir kai kas neįprasta ir kol kas šaunu. Vienas toks momentas, pardavėjas neturėjo CD, knygutės ir auto nebuvo instaliuota jokia Navigacija/žemėlapis. Taigi ieškau atdsakymų google ir žinoma, pas dabar jau draugus, "Priusininkus" :)
Keli klausimai: ar navigacijos intstaliavimas aplamai kaip nors gali būti susija su telefono suporavimu? suprantu skamba kaip kad aš nuo plūgo vakar nulipau :) (prie phone settings, nerandu to menu kuris youtube visur rodomas, kad suporuoti telefonus)
Na susija ar ne su Navigacija, kitas klausimas, kur galima nusipirkti, parsisiųsti navigaciją ir aplamai kaip ir kur pasitikrinti kokia tinkama? (auto turėjęs vieną kitą, bet va pirmas aplamai su navigacija, tai nenusimanau šiuose reikaluose, o youtube ir google arba daug visko arba nemoku naudotis :) )
Ačiū !!
2004

bioparo

Pas mane tai 4atrodo dvd su europos mapais, paieskok internete toyotos,ar lexus map tikrai yra, gal rusu puslapiuose lengviau atsisiust

mielas

galeciau daug ka paaiskint,bet reiktu daug rasyti,jei turesi noro tel.869848783 prakonsultuosiu.