langų valymo skyščio purkštukai

Pradėjo Miroslav, Vasaris 19, 2010, 18:31:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Pas mane tie purkstukai irgi kvailioja, bet vis neprisiruosiu ju ziuret. Buna ir atsigauna, ir vel blogiau purskia. Salta dabar, nera kada ziuret...B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

arytis

Patogiausia reguliuoti su smeigtuku bokstelio formos, kur buna ismeigti i skelbimu lentas ;)

FUX

as tai su adata ir reguliuoju ir atkimsineju, nes megsta uzsikimst jie, tik nzn kuo jie ten kemsasi, nes skystis tai ne is krano
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Memelis

As tai kai paskaitinejau, kad jeigu perki koncentrata, tai ji rekomenduoja skiest tik su nudruskintu vandeniu, tai daugiau nebeperka. Gal tas ir buvo mano beda...

olo

as taip pat su adata ir reguliuodavau ir atkimsinejau, bet tas mane pradejo uzknisti :) , tai istaciau purkstukus nuo citroeno C3. Rezultatas kol kas puikus. Info radau lenkiskame toyotos forume  http://avensis.info/viewtopic.php?t=4428

Memelis

Nuorada tai gera... O kaip prisijungti be slaptazodzio ir registracijos... O tai ko tie C3 purkstukai ypatingi?

Bogey

dar skodos purskia 'dulksna' ant langu, bet kaip tik skystis labai greit isnaudojamas buvo, 4 l per savaite dingdavo neintensyviai naudojant... bet langa apipurkstavo tolygiai ir visa :)
tikrai idomu kokie tie C3 purkstukai

kaktusas

Na man tai niekada nebuvo užsikišę, kaip tik galvojau nors pas vieną mašiną normaliai padaryta :) Bet vandens tai nepilu niekada..

Edvatronas

CitataBogey parašė:
dar skodos purskia 'dulksna' ant langu, bet kaip tik skystis labai greit isnaudojamas buvo, 4 l per savaite dingdavo neintensyviai naudojant... bet langa apipurkstavo tolygiai ir visa :)
tikrai idomu kokie tie C3 purkstukai

jo skodoj dulksna pucia... bet nepasakyciau, kad greit baigiasi... gal tavo skoda tuo paciu ir zibintus plauna? Nes kai zibintus plauna, ten aukstas slegis ir tikrai greit skysti ispucia.

Bogey

kad ne neplove, bet tikrai daug "ryjo" langu skyscio :D galvojom kad butent del apiplovimo sroves, nes toyotoje zymiai ilgiau naudojam ta pati kieki :) kazin tiktu vokiski purkstukai japonams?

olo

CitataMemelis parašė:
Nuorada tai gera... O kaip prisijungti be slaptazodzio ir registracijos... O tai ko tie C3 purkstukai ypatingi?

ai tiesa reikia cia prisiregistruoti. Tada duodu savo slaptazodi:
http://avensis.info/viewtopic.php?t=4428
uzytkownik:
haslo:

o purkstukai kaip purkstukai. Tiesiog purskia ne ciurkslem o dulksna.

Edvatronas

Citroeno tvirtinimas netinka (puslapi matos klijavo ant dvipuses lipnios juostos, kas man nelabai patinka).

olo

jo ia virsaus prie kapoto klijavau su dvipuse lipne juosta o is apacios verzle M6 su metaline poverzle.

Memelis

Gera nuoroda, issamiai padaryta. Siaip tai matosi, kad purskia geriau, bet kol maniskei veikia, tai nesuku galvos. Geresni yra tie purkstukai kurie taip purskia ir skysciau maziau naudojasi, taciau ka padarysi, kad Toyota tokiu nedaro...