Užgęsta pajudant iš vietos D4D.

Pradėjo Shelby-, Gruodis 30, 2012, 01:27:55 AM

« ankstesnis - sekantis »

Shelby-

Kaip jau ir rašiau, kartais staigiai užgęsta judant iš vietos, vos atleidus sankaba, kai pradeda kabint. Kitu požymių besibaigiančio smagračio nėra. Kaip tai paaiškinti, kame problema?
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

gisas

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

MND

kiek suprantu tik kartais ta beda, ar isvis nepajudi is vietos tik palietus gazo pedala uzgesti? jei tik palietus gazo pedala uzgesti mastyk ir apie siurbli

Shelby-

Įpratęs su visom auto iš vietos pradžiai be gazo pajudėt, tik sankaba, o tada kaip priklauso (aišku čia dar nuo miesto ir eismo intensyvumo priklauso). Su jokiom kitom auto senesnėmis ir naujesnėmis tokių problemų nebūta, net benzinai taip greit negęsta. Kaip ir sakiau, vos pradeda kabint ir užgęsta lyg ir su trenksmu. Gana retai, bet vis tiek. Vakar neužgesau, spėjau atmygti sankabą, jau lemputės buvo užsidegę, apsukų vos, vos, bet išsivyniojo variklis.

Manau gisas gali buti teisus. Bet kodėl tada kitoms gazo nereik?
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

mind

CitataShelby- parašė:
Įpratęs su visom auto iš vietos pradžiai be gazo pajudėt, tik sankaba, o tada kaip priklauso (aišku čia dar nuo miesto ir eismo intensyvumo priklauso). Su jokiom kitom auto senesnėmis ir naujesnėmis tokių problemų nebūta, net benzinai taip greit negęsta. Kaip ir sakiau, vos pradeda kabint ir užgęsta lyg ir su trenksmu. Gana retai, bet vis tiek. Vakar neužgesau, spėjau atmygti sankabą, jau lemputės buvo užsidegę, apsukų vos, vos, bet išsivyniojo variklis.

Manau gisas gali buti teisus. Bet kodėl tada kitoms gazo nereik?

Kokios apsukos ant laisvu?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Tuziukas

tamsa

Kiek laiko turi sita masina? man taip irgi is pradziu buvo, niekaip negalejau priprasti pajudeti negeses. be gazo pajudeti tikrai sunku, turi labai atsargiai sankaba atleisti, tai dabar ipratau kazkiek gazo spustelt. uzgesta, mano nuomone, del to, kad varikliui pritruksta kuro/oro palaikyti sukimui, staigiai ji apkrovus.

eceris

o gal tiesiog koja prie sankabos neipranta. tarkim mano verso labai zema sankaba, vos atleidus pedala is karto kabina. gal ismokt reikia su koja elgtis? tarkim mano brangiosios golf4 labai auksta sankaba-kabint ima vos net paciam virsuje-ir i niekaip neipranta jau vos ne pusmetis;)

EvaldasL

Antram Avensyje 85 kw variklio labai "sunkus" sankabos pedalas. Na bent jau pas mane taip. Bet kiek bandžiau ir pas kitus taip. Tai kol pripratau irgi būdavo kad kartais užgęstu. Neseniai pavažinėjau su 20 metų bulka, tai ten sankaba žymiai lengviau junginėjosi.

Shelby-

9 mėnesius jau turiu. Greičiausiai įpratimo reikia, nes įvairiausių kitų auto tenka vairuoti. Bet kaip supratau, pas visus jus jautri ta sankaba, teks gazu žaisti labiau.
Dėkui. :)
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

gisas

CitataShelby- parašė:
9 mėnesius jau turiu. Greičiausiai įpratimo reikia, nes įvairiausių kitų auto tenka vairuoti. Bet kaip supratau, pas visus jus jautri ta sankaba, teks gazu žaisti labiau.
Dėkui. :)
kiek teko vazineti su skirtingom masinom turinciom plaukiojancias sankabas, tai visos labai jautrios, nepanasu kad su dyzeliu vaziuotum, gesta kaip benzas :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Jurgitute

Sveiki, pas mane buvo beda manau kad i tema pataikau. Man reikejo pasiimti avensi is serviso. Uzkure kol stovejo dirbo labai graziai, bet vos paspaudus sankaba ir bandant judeti is vietos imdavo ir uzgesdavo. Pastoviai perdegdavo vienas ir tas pats saugiklis nepamenu tiksliai koks, bet uzgesdavo variklio simbolis ir dar kazkurie du zenkliukai panelej ijungus degima. Beda buvo tame, kad virs variklio po apsauga einanciu laidų pynej buvo pazeistas vienas is laidelių kuris ir trumpindavo del vibracijos - ji izoliavo ir beda dingo.
Gal kam pades tokia patirtis.