corolla '07 sildomi veidrodeliai

Pradėjo veiluoks, Vasaris 26, 2010, 19:44:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

veiluoks

sveiki,

gal zinot kaip atjungti veidrodeliu sildima? kur sioj corolloj saugikliai itaisyti?
Toyota Corolla 1.4 D-4D Sedan Linea Sol FWD

Edvatronas

Citataveiluoks parašė:
sveiki,

gal zinot kaip atjungti veidrodeliu sildima? kur sioj corolloj saugikliai itaisyti?
O kam? Ir siaip gi jie nesildomi pastoviai.

veiluoks

vaziuosiu i draudima, skaiciuos nuostolius :|

Edvatronas

na vis tiek nesupratau... nu lai skaiciuoja...
ar cia is taves gresia isskaiciavimas?

NNZ

nesupratau, tai jei šildomi veidrodėliai tai kaip tik kaina pakils tai tau nuo to tik geriau, nusipirksi iš šroto ir sutaupysi, kokia čia bėda
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

veiluoks

man numuse veidrodeli. vaziuosiu i draudima, sakysiu kad nesildo (is tikro sildo) - daugiau paskaiciuos

kaip del saugikliu?

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ketvirtasis

veiluoks

buvo taip: vaziavom kiemais - neprasilenkem, susidauzem. jis islipo, sako man: kaip tariames, ka darom? (atseit mano kalte) sakau, ko tu nori is manes... paziejau kad veidrodeliui nieko rimto, sakau viskas ok, vaziuojam savo keliais. tas sako kvieciu mentus. sakau, nx ju reik ka cia prisigalvojai, pats kaltas sioj situocijoj kam tau mentai :D tas sako - tu kaltas!!! sakau kviesk mentus bus matyt. tie atvaziavo, irode diedui jo kalte (kalte plika akim mates bet kokiam idiotui). surasem deklaracija - rytoj vaziuosiu i draudima. nebutu diedas sokinejes, viskas butu laimingai pasibaige. pats sau duobe issikase, tebunie jam pamoka

Edvatronas

na jei veidrodelis vietoj, nesutruko, neskilo ir t.t. labai abejoju ar draudimas tai kazka mokes... o saugiklis man rodos eina ir ant galinio lango sildymas tas pats.

kaktusas

Na ir aš čia nesupratau.. "paziejau kad veidrodeliui nieko rimto, sakau viskas ok, vaziuojam savo keliais"
Kaži jau kiek gali priskaičiuot už tai kad tik "nešildo"
Nors gal ant alaus :D

Edvatronas

Na jei traktuoti, kad nesildo ir reikia keisti veidrodeli su sildymo elementu, tai nemanau, kad labai jau pigiai, aisq masina ne nauja, paskaiciuos nusidevejima ir t.t. is kitos puses draudimas irgi megsta issikalineti ir be reikalo pinigu tikrai nemoka. Kita kart reikia pakovot, kad uz tai ka reikia sumoketu.

veiluoks

masina ne sena, jei nesildo veidrodi reikia keisti, kas kainuoja apie 400 lt

kaktusas

Na nuo tiek tai dar kažkas liktų,
- nusidėvėjimas
- pvm
- profilaktiškas nepermokėjimas :)