Tepalas 5w30 ar 5w40

Pradėjo romas1, Rugsėjis 30, 2016, 20:54:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Patikek, neatrasiskirtumo tarp Comma, Total ar ELF.

...ir kodel man atrodo, kad Total ir ELF yra vos ne ta pati produkcija, tik skirtingiems regionams. Klystu gal as?  :think:
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bacardis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 03, 2016, 11:46:59 AM
Patikek, neatrasiskirtumo tarp Comma, Total ar ELF.

...ir kodel man atrodo, kad Total ir ELF yra vos ne ta pati produkcija, tik skirtingiems regionams. Klystu gal as?  :think:

Jo Total ir Elf turbut tas pats tik skirtingos etiketes :)

eceris

Citata iš: Vaidas81 Įrašytas Spalis 03, 2016, 08:56:13 AM
Bet kuris patikimas alyvų pardavėjas (kalbu, apie vienų ar kitų gamintojų atstovus) gali patarti, kokie tepalai tinka vienam ar kitam automobiliui. Aš asmeniškai niekada nepirkčiau alyvos iš visokių Maximų, bet nesiimsiu spėlioti - ar ten parduodama alyva gera, ar ne :) Ps. kažkaip prisiminiau tą atvejį, kai Kaune praeitais metais buvo atrasta virš 20 tonų suklastotos "Castrol" alyvos, tai kažkaip nesinorėtų ant tokios užsirauti (-)
oi žmogau, su tokiu požiūriu kažin ar gyventi aplamai verta-juk maximos maistas irgi velniai žino kokios kokybės.
  o šiaip iš praktikos...6 metus į primerą pyliau per maximos akcijas pirktą už 65 lt elf 5w30, ir nieko, atvažinėjau, bendradarbiui pardaviau, tas dar pora metų pavažinėjęs kažkam pardavė. jokių pasekmių dėl maximos tepalo...