Corolla verso neaiskus uzesys.

Pradėjo dh, Kovas 01, 2010, 09:39:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

dh

Sveiki,
gal kam teko susidurti su tokiu idomiu reiskiniu. niekaip nenustatau kas ji skleidzia ir is kur, garsas sklinda is keleivio puses variklio skyriaus.  pradedant judeti pirma pavara ir keliant apsuka spalaipsniui iki 2000 atsiranda toks uzesys-jis nera stiprus. tarkim permusu i antra pavara ir vel palaipsniui greitejant jsi vel atsiranda. atleidziant gazo pedala uzesys nurimsta. trecia pavara jau nebuna ( bent negirdziu nieko). itarimai pirma buvo del dirzelio nes buvo kiek laisvesnis. sutempiau bet nieko neisgelbejau. dar va vakar stovint atsirado keliom sekundem ir dingo (buvo sankaba isminta ir stabdziai nuspausti)! stovint ir imituojant ivairius vaziavimo budus puikiausiai viskas dirba.
masina corolla verso 2003 D4D.

Edvatronas

Gal koks generatoriaus dirzas/itempejas. Kaip suprantu cia ir stovint tas garsas atsiranda? Vadinasi, transmisija galim kaip ir atmest, deze irgi (nes sankaba buvo nuspausta garsas vis tiek buvo).
Pagrindinis dirzas kada keistas, itempejai?

dh

pagrindinis dirzas keistas pries 3000 km. darbai atlikti vokieciuose ir yra visi dokai is servizo. jei su deze kas butu tai manau kad pastoviai keikviena karta pajudant tas garsas islystu. mano mintys ir lenda i tuos itempejaus bei generatoriu.

Edvatronas

Citatadh parašė:
pagrindinis dirzas keistas pries 3000 km. darbai atlikti vokieciuose ir yra visi dokai is servizo. jei su deze kas butu tai manau kad pastoviai keikviena karta pajudant tas garsas islystu. mano mintys ir lenda i tuos itempejaus bei generatoriu.
Taigis manau ten vertetu lysti...

MantasT

Pas mane panaši problema - tik pas mane keleivio pusės priekinis guolis. Servise paklibino ratą, tai truputį vaikšto. Nuo to ir ABS daviklis kvailioja (spėju). Viršiju 60 km/h ir skrendu su turboreaktyvinio lėktuvo garsu :)

dh

va dar per pietus teko pavaziuot tai tik uzvedus pora kartu suuze. greit kapota atsidariau ir ausis ispleciau tai berods prie generatoriaus linkstu. arba guolis jos (bet tada pastoviai butu) arba generas gauna apkrovos ir rites taip suuzia.

zally

ijunk visas sviesas, koda t.y duok daugiau apkrovimo.Turetum pajaust ar padidejo uzesysGerai jei galetum itampa pamatuot.Siaip gali ventiliatorius durniuot.Patikrink ar vairo veleno gofra tinkamai uzmauta(is apacios).Neblogai diagnostika padaryt
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Edvatronas

Citatadh parašė:
va dar per pietus teko pavaziuot tai tik uzvedus pora kartu suuze. greit kapota atsidariau ir ausis ispleciau tai berods prie generatoriaus linkstu. arba guolis jos (bet tada pastoviai butu) arba generas gauna apkrovos ir rites taip suuzia.
Suuzti dar ir kondicionierius gali jei toks yra... :)
ir nebutinai pastoviai turi uzt.. gauna apkrovos vienaip, negauna kitaip, ir siaip nenuspejamas dalykas kaip jam ten gaunasi suuzt..

bladas

gali uzti vandens pompos skyvas, arba generatoriaus skyvas

pauliusdd

Neburkite iš kavos tirščių. Reikia atsiraitoti rankoves, nuimti dirželius ir patikrinti visus įtempimo guolius ir škyvelius. Manau viskas paaiškės po apžiūros.
टोयोटा इस बल.

dh

siandien kiek vaziavau tai jokio garso :) mistika! dekui uz patarimus. stebesim toliau :)

MantasT

Pasikeičiau guolį - ūžesys dingo :)

Memelis

'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

TCL

Man tai buvo generatorius ir dabar dar beda su juo ir neaisku kuom baiksis.

aurimasz

pas mane irgi ciurlena kaip as sakau, tas guoliukas bet ne generatoriaus o pompos kondyskes itempejas pradziai buvo dirzas laisvas patempiau tai ciurlena dabar kokia mazdayg kaina jei kas keite,ir dar toks mistinis garsas kaip vakumas koks taip tik suzemini begy ir uuut nevisada bet pasitaiko pastoviai gal kas susiduret.