Lauko temperaturos daviklis

Pradėjo karlas, Kovas 03, 2010, 18:50:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

karlas

Sveiki..noriu pasiteirauti del lauko temperaturos daviklio,,kaip kitiem jum rodo jis pas mane tai jis labai jau ilgai mastantis kazkoks jei lauke kiti termometrai rodo 4 silumos tai masinoj rodo 0 arba plius 1 tai pat ir su salciu kazkaip jis atsilieka ar ilgai masto o gal jam galas arteja,kaip pas jus rodo gal galit info pasidalinti.

zibalas

Pas mano avensi tai kaip nori taip ir rodo .Buna -30 kai +arba atvirksciai
gold

ryckak

man isvis nieko nerodo, susiradau kur jis yra, buvo nukrites ir ant laido kabejo, pamaniau susidauze, istaciau i vieta, tai -30 pastoviai rode, dabar vel nieko nerodo, teks naujo ieskoti, nes kiek zinau jis gana reikalingas kondicionieriui.

NNZ

na pas mane labai tiksliai rodo, ir judant netgi keičiasi kai šaltis didėja.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ryckak

NNZ gal nori apsimainyti davikliais? :D

laurynui

Nezinau pas mane tai apie vianas ar du laipsniai paklaida  tai as ant jo labai ir nepykstu dar klausimas kur daviklis ikistas  ?  
Nieko
Nera
Neimanomo

zibalas

parasyk kur randasi einu ieskot  :)
gold

ryckak

daviklis ant kondicionieriaus radiatoriaus apacios, reikia priekines groteles nuimti

kaktusas

Na pas mane gerai rodo, kai + tai tiksliai, kai - tai kaip ir porą laipsnių daugiau šalčio rodo

Memelis

O pagal ka jus ta tiksluma matuojate? Klaipedoje yra keli viesieji elektroniniai termometrai ir visi skirtingai rodo, tad ka jau apie auto kalbet...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ketvirtasis

Na pas manę to daviklio parodymai tikrai su daug kuom sutampa, sakyčiau gerai rodo.

kaktusas

CitataMemelis parašė:
O pagal ka jus ta tiksluma matuojate? Klaipedoje yra keli viesieji elektroniniai termometrai ir visi skirtingai rodo, tad ka jau apie auto kalbet...
Na Vilniuje yra nemažai švieslenčių pristatyta, kur ir temperatūrą parodo, tai pagal jas atitinka. Na ir per radiją būna pasako :) Viskas normaliai, ir šiaip nepastoviom sąlygom dažnai keičias parodymai, tai manau veikia :)

oscar666

na ir pas mane rodo gerai,termometru nesiskundziu,bet va kompiuteris tai nugrybauja kartais...pvz vidutines kuro sanaudas ant 100km rodo gerai,taip kazkur ir iseina,vidutini greiti irgi normaliai,bet va su "range"tai problema...vazivaziuoji..rodo,kad liko degalu daugmaz ant kokiu 200 km o kuo toliau vaziuoji,jau kai turetu rodyt gal koki 100km likuti,pradeda rodyt,kad as dar kokius 600km galiu nuvaziuot su esamom sanaudom.nors nei tos sanaudos mazejo nei ka,visada vienodu keliu,ritmu vaziuoji,o pries gala sast ir pradeda nusisneket.ir taip visada kai bakas eina tustyn,kompas rodo,kad galiu vaziuot daugiau nei pries isipilant:)))tai ar jum gerai rodo,ar irgi grybauja kaip ir termometrai?cia kalba apie avensi 02 gimimo.....
lygis

kaktusas

Jo, su "range" tai būna kaip kada, paprastai kai nedaug lieka bake, išmeta kokią nerealią nesamonę, bet dažniausiai priverstinai "nuresetinus" pasitaiso :)

zibalas

Idomu ar pas ka rodo jisai (range) normaliai

gold