D4D karterio sietelio praplovimas

Pradėjo Rolkis72, Spalis 22, 2016, 15:56:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rolkis72

Sveiki,turiu toki klausima,atejo metas keisti tepalus ir isgirdau tokia naujiena,kad siems D4D varikliams keiciant tepalus reikia imti karteri ir prasiplauti sieteli,nes to neatlikus varikliui gali ivairiu bedu atsirasti,klausimas kiek cia yra tiesos, kas esa tai dares,kaip daznai tai reikia daryti,ar nesunku paciam tai atlikti garazelyje ir kokia darbo eiga butu,Dekoju...

Bacardis

As savo CV buvau po dvieju keitimu nuemes, bet be reikalo, sietelis buvo kaip naujas. Bet tiesos cia yra. Uzsikis sietelis, variklis negaus tepimo, o pasekmes pats turbut zinai  (n) (n) Bent pas mane darbo nedaug, iki pusvalandzio.

ginciavas

Karterį nuiminėt ir plaut sieteli reiktu tik tuo atveju jei prapustos purkštukų tarpinės. O šiaip nematau prasmės.

Bacardis

Citata iš: ginciavas Įrašytas Spalis 22, 2016, 17:31:42 PM
Karterį nuiminėt ir plaut sieteli reiktu tik tuo atveju jei prapustos purkštukų tarpinės. O šiaip nematau prasmės.
Bet ji nuimti darbo kur kas maziau, negu lupti purkstukus lauk.  O pagal sieteli manau galima spresti ar jos parpustos, ar ne. :)

Rolkis72

Citata iš: Bacardis Įrašytas Spalis 22, 2016, 17:54:27 PM
Bet ji nuimti darbo kur kas maziau, negu lupti purkstukus lauk.  O pagal sieteli manau galima spresti ar jos parpustos, ar ne. :)
Kaip suprasti prapustos purkstuku tarpines? Issamiau galima?

Bacardis

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Spalis 22, 2016, 18:48:06 PM
Kaip suprasti prapustos purkstuku tarpines? Issamiau galima?
Po purkstukais yra varines saibos, kurios keiciamos. Tik tiksliai nzn kas kiek kilometru rekomenduojama jas keisti. Kada jas prapucia, ta vadinama "nagara" suvaro i tepala, o nuo to uzsikisa tas sietelis. Atrodo taip :)

Rolkis72

Na dabar jau aiskiau,vienas purkstukas pas mane maciau lyg kazkiek apibeges,lyg butu pavalyta tepaluotu skuduru

egariukas1

Kad apibeges tai nereiskia kad reikia purkstukus lupt.Apibega per nesandaria tarpine tarp dangtelio ir purkstuko.Turiu avensi 6 metai,i metus karta ar du nuvalau ir viskas.Jei jau bega kaip reikiant,reik ziuret gal buna tu guminiu ziedu pirkt